Scandal

31 Jula, 2021 16:00

Film o Marini Tucaković napravio HAOS! Pevačici MOLE da ne priča ništa o njima!

Vest da se snima film o Marini Tucaković podigla je mnogo prašine!

Film o Marini Tucaković uzdrmao estradu!

Naime, Marina i sad sarađuje sa mnogim pevačima, a da ne govorimo koliko je njih proslavila u periodu kada je bila na vrhuncu karijere. Naravno, samim tim što će na filmu biti reči o svim anegdotama sa zvezdama iz cele bivše Juge, biće i priča o švaleraciji, drogama, malverzacijama, ucenama, te bahanalijama kojima su pojedini bili skloni, a kojima je Marina svedočila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Marina rešila da otkrije sve tajne estrade!

Kako SCANDAL! saznaje, zbog toga su mnogi pevači u strahu jer i sami znaju šta sve može da ispliva, a jedna pevačica se posebno uznemirila, pa je već preduzela mere da detalji o njoj nikako ne dospeju na film.

Ta pevačica je dugo radila s Marinom i Marina zna sve njene tajne. Stvarno bi nastao haos kada bi se sve to saznalo, a navodno je ta ista počela i da preti, u fazonu poručuje ako se išta sazna, neko će umreti pre vremena – započinje  izvor Scandala! i dodaje:

PROČITAJTE: Marina Tucaković RASTUŽILA fanove! Nakon BORBE sa kancerom usledilo OVO!

Ona je već pustila priču da nikako ne bi htela da se neke stvari saznaju, baš je uhvatila frka od detalja. Nije joj lako, ali ne znam da li će ti delovi biti izbačeni. Još uvek se o svemu tome dogovara i prave se planovi s Marinom. Ona je oduševljena što se film snima, ali je objasnila da zbog bolesti neće moći mnogo da pomogne, ali će rado ispričati sve što može. Takođe je izrazila želju da je igra glumica Anica Dobra – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ