Fotografija Aleksandre Jeftanović
Svet

May 27, 2023 11:15

By

Od najlepše voditeljke nije ostalo ništa: Aleksandra Jeftanović se unakazila novim imidžom FOTO

Fotografija Aleksandre Jeftanović iz mladosti – voditeljka neprepoznatljiva

Aleksandra Jeftanović dugo je bila u medijskoj ilegali uživajući u prvim danima majčinstva sa naslednicima, Anom i Aleksom. Iako nije planirala da se vraća na male ekrane, jedan poziv pre tri godine promenio je sve i od tada ona ponovo pleni ispred kamere zajedno sa najboljim praijateljem, Boškom Jakovljevićem.

Pročitajte: Kraljica stila – Aleksandra Jeftanović ponela omiljene komade sezone, ovo može svaka žena da priušti FOTO

Fotografija Aleksandre Jeftanović

Foto: Instagram

Crnokosa voditeljka važi za jednu od najlepših žena Srbije. Njen prepoznatljiv izgled odlikuje besprekorno lice sa minimumom šminke, široki osmeh i duga crna kosa, o kojoj mnoge žene sanjaju. Međutim, retko ko zna da je imidž Aleksandre Jeftanović doživeo je svojevrsnu transformaciju.

Pročitajte: Kako da ovog leta u bikiniju izgledate privlačno – Tajna savršenog tela Aleksandre Jeftanović

Iako je čini se, crnka od kad je se sećamo, Aleksandra je nekada izgledala sasvim drugačije. Kratki paž, smeđa kosa, njenom licu dali su potpuno drugačiji okvir. I da nije punih usana i prepoznatljivog osmeha, mnogima bi bilo teško da u crvenokosoj devojci prepoznaju omiljenu voditeljku.

Pročitajte: Mnoge žene joj zavide – Pogledajte kako je na venčanju izgledala Aleksandra Jeftanović (foto/video)

Fotografija Aleksandre Jeftanović šokirala je mnoge njene obožavaoce jer je u prvi mah nisu prepoznali. Ono što oduševljava je činjenica da se voditeljka decenijama ne menja, njeno lice i dalje izgleda gotovo isto. Jasno je da je odolela estetskim korekcijama te da je njena lepota potpuno prirodna, a da je s vremenom postala samo negovana, prelepa žena, koja zrači harizmom i energijom.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram