Bivša devojka Filipa Živojinovića
Svet

3 Avgusta, 2022 20:00

Kada te žena najgore ponizi: Filip Živojinović reagovao na Prijino ponašanje na javnom mestu (foto)

Fotografija Aleksandre Prijović izazvala Filipovu reakciju

Aleksandra Prijović svakako važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a i poziranje za izazovne fotografije joj nimalo nije strano. Međutim, najnovijom objavom na Instagramu je mnoge iznenadila – pošto je „pokazala Filipovih ruku delo“. Na fotografiji o kojoj trenutno mnogi pričaju se vidi kako se oskudno odevena pevačica ogleda posle, čini se, nanošenja šminke i sređivanja frizure. Za opis je iskoristila deo pesme „Javno mesto“…

Pročitajte: Ukaljala Brenino ime – Aleksandra Prijović uhvaćena u krađi (foto)

Fotografija Aleksandre Prijović – Živojinović zaštitnik od mnogih poniznih gestova

– Ja sam tvoja krv na rani, ona pesma u kafani koju ona ti brani – da bi zatim označila Živojinovića kao autora ovog vrelog prizora. Filip je i na ovu fotografiju stavio svoj komentar koji je glasio „c c c“ želeći u šali da aludira na nešto nepristojno, što svakako nije bio slučaj. Kako se Aleksandra brani od nepristojnih ponuda, ne znamo, ali smo svakako sigurni da Filip brani svoju usprugu od mnogih poniznih gestova raznoraznih tipova, budući da Prija važi za jednu od najsmernijih dama sa naše javne scene.

Pročitajte: Nakon javne svađe Prija i Filip potvrdili najlepše vesti – Istina je, s nestrpljenjem očekujemo sledeću godinu

Bračni par Prija i Filip – Jedna duša a dva tela

U komentarima se jedan za drugim i dalje se nižu komplimenti, a za nekoliko sati je uspela i da prikupi na hiljade lajkova. Iako je dobro poznato da joj je Filip velika podrška kada je njena karijera u pitanju, on je ovime svakako to ponovo i dokazao. Prija je čak nedavno istakla da se njih dvoje uglavnom svađaju oko pesama i spotova, ali čini se da kada zajedno dođu do praktičnog rešenja, Prija i Filip svađama jednoglasno kažu kraj.

– On više zamera meni, nego ja njemu. Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi to je zbog pesama i spotova – ističe pevačica koja deluje kao osoba koja ne voli rasprave i koja sve rešava na miran način.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Svet

FOTO: ATA images