Anastasija čeka papire u Španiji
Svet

December 6, 2022 21:09

By

Gudeljeva majka priznala poraz od snajke: Nemanja i Anastasija fotografijama sve otkrili FOTO

Fotografija Anastasije i Gudelja otkriva istinu o raskidu

Iako je poslednjih mesec dana glavna tema svih medija raskid Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, čini se da će jedna fotografija zaustaviti sve priče na pomenutu temu.

Mnogi su kada je u pitanju njihov raskid za sve krivili fudbalerovu majku, tvrdeći da i ako dođe do njega, za to će biti kriva Olivera, koja je navodno došla u sukob s Anastasijom.

Pročitajte: Anastasija na pitanje o Gudelju dala neočekivani odgovor, svi ostali u šoku – Znam da nisam sa pravom osobom

Mada niko ne zna zašto se pokvario idiličan odnos između pevačice i Nemanjine majke, jasan pokazatelj da nešto nije kako treba je to što su se otpratile s Instagrama, a potom i to što su utakmice u Kataru pratile odvojeno.

Nemanja je, kako tvrdi izvor blizak Ražnatovićevoj, obezbedio ulaznice i porodici i devojci, ali su njihova sedešta bila potpuno udaljena jedna od drugih.

Pročitajte: Gudelj jasno stavio do znanja – Anastasija još uvek nije zaslužila mesto pored njegove sestre i majke 

Instagram printscreen

Mnogi su čak pomislili i da je pevačica u Katar došla bez poziva, te da je njena veza s Gudeljom završena pre početka Svetskog prvenstva.

A, da to nije istina pokazuje fotografija Anastasije i Gudelja koja je nastala u avionu, kojim su se pevačica i fudbaler uputili u Španiju, nakon ispadanja srpske reprezentacije sa Mundijala.

Pročitajte: Sukobili se Gudelj i Luka Jović – Sofija i Anastasija nemo posmatrale incident u Kataru FOTO 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)

Iako se redovno oglašavala na Instagramu, objavljivala poruke prepune ljubavi i podrške upućene deci, otkada se u medijima pojavila fotografija Anastasije i Gudelja, Olivera nije objavila nijedan post. Ostaje da vidimo da li će se u narednih nekoliko dana, sada kad je Anastasija u Sevilji, stvari promeniti, da li će se možda snajka i svekrva pomiriti, a Olivera shvatiti da je u ratu protiv Tase izgubila.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM