Fotografija Dragiše Gudelja i Milice Todorović
U KLINČU

June 30, 2022 15:00

By

Ovako to izgleda kada braća zavode: Dragi Gudelj i Milica Todorović u emotivnom zanosu (foto)

Fotografija Dragiše Gudelja i Milice Todorović iznenadila javnost 

Anastasija Ražnatović je pre nešto više mesec dana proslavila je svoj 24. rođendan a sa najbolje žurke u prestonici, o kojoj se i danas priča, isplivale su fotografije koje javnost nije imala prilike da vidi. Nemanja i Anastasija su sa proslave njenog rođendana objavili divan, emotivni video u kom plešu i jedno drugom pevaju najlepše ljubavne stihove, ali šta je u tom trenutku radio njegov brat Dragi kao i ostali gosti nismo imali priliku da vidimo. Bar ne do sada.

Pročitajte: Ceca poludela zbog Anastasije: Jasno stavila do znanja šta misli o njenom životu sa Gudeljom u Španiji

Fotografija Dragiše Gudelja i Milice Todorović – Kakvi su zavodnici eh, ti fubaleri…

Ipak, ovih dana na Instagramu kruži fotografija koja pokazuje da su se i Dragi i Milica Todorović, koja je inače poznata po neverovatnoj harizmi i energiji, sjajno proveli zajedno, čini se, baš na žurki Cecine naslednice.  Neverovatna lepota Milice Todorivić i sjajan talenat za igru sigurno je bio okidač kako bi fudbaler i mlađi brat Anastasijinog dečka krenuo u pohod da s Milicom osvaja podijum za igru. Poznata pevačica imala je osmeh od uha do uha a vreme koje su proveli zajedno čini se da je prijalo oboma.

Pročitajte: Fotografija koja je uzdrmala mreže – Anastasija i Vanja Gudelj u modnom okršaju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Da li su se među njima desile simpatije, nismo sigurni, ali izgleda da na šarm braće Gudelj ne može da odoli nijedna pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images