Fotografija Duška Tošića
Svet

April 12, 2023 20:45

By

Slaba na fudbalere: Karleuša ljubi mnogo mlađeg sportistu, sušta je suprotnost Dušku FOTO

Fotografija Duška Tošića iz mladosti zapalila društvene mreže

I dok se o njihovom odnosu ispredaju brojne tačne i netačne priče, uspešne karijere im niko ne može oduzeti. Jelena Karleuša i Duško Tošić već nekoliko godina ne žive u harmoničnom odnosu iako su pod istim krovom i dalje i na papiru u bračnoj zajednici. Kao razlog osim pevačicine navodne afere sa suprugovim kolegom, Ognjenom Vranješem navodi se i Duškov osećaj da više ne pripada porodici koju je zasnovao sa pop divom pre deceniju i po.

Pročitajte: Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

Fotografija Duška Tošića

Foto: Instagram

Iako retko govori na temu braka i ljubavi, Karleuša je krajem prethodne godine otkrila da se kao lavica bori da porodicu održi na okupu i da Atina i Nika imaju roditelje koji će im pružati bezuslovnu ljubav zajedno, a ne na različitim adresama. Da li se od tada do danas nešto promenilo, ne znamo ali ono što znamo jeste da je najnovija fotografija Duška Tošića napravila potpuni bum na društvenim mrežama, a na konto promena možemo reći da je on taj koji se potpuno transformisao.

Pročitajte: Crna magija u Tošićevom domu – U sve umešana Jelena Karleuša

Fotografija Duška Tošića

Foto: Instagram

Naime, nekadašnji fudbaler današnji uspešan fudbalski mendažer objavio je sliku sa početka profesionalne karijere. Na njoj je vidno mršaviji, pa deluje kao da dres visi na njemu, ali ono što je ostalo je prepoznatljivi pogled i svetlo plave oči na koje je pala i neosvojiva pevačica.  Poznato je da je Tošić isključivo svojim talentom postigao sve uspehe koje danas sa ponosom ističe s obzirom na to da je potekao iz skromne porodice. To se na pomenutoj fotki i primećuje, njegova skromnost i posvećenost sportu koji obožava.

Pročitajte: Posle petnaest meseci od sukoba sa Duškom, Karleuša progovorila o nasilju

Fotografija Duška Tošića

Rajko Ristić

Verujemo da ga ovde ni supruga ne bi prepoznala jer je Duško potpuno promenio lični opis i od mladog fudbalera ostala je samo bleda senka danas.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images