Svet

August 25, 2022 12:48

By

Prisno: Karleuša u društvu starijeg muškarca a on je pribio uz sebe. Ubedljivo je bolji frajer od Tošića (foto)

Fotografija Jelene Karleuše i poznatog muškarca koju javnost nikad neće zaboraviti

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je šokirala javnsot sve kada je sve poštovaoce njenog lika i dela i pratioce na Instagramu obavestila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića. Otkako je izdala saopštenje o njenom braku kolaju razne priče i spekulacije kao i starije fotografije koje je Jelene objavljivala tokom braka sa Duškom.

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Budući da je oduvek važila za jednu od najzabavnijih dama sa naše javne scene, pojavila se fotografija koja svedoči tome. U društvu starijeg gospodina i njenog cenjenog kolege Jelena je pozirala i uživala u dobroj zabavi na snimanje emisija “Zvezde Granda.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Javnost se više puta uverila u to kako žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja sjajno funkconiše u izmenjenom sastavu, a Bosanac je pre izvesnog vremena otkrio i da li mu nedostaje Jelena Karleuša.

– Nedostaje zato što je bila jedan motor kome sam ja davao gorivo da priča i zabavlja. Sada nemamo taj motor, ali svako izabere svoj put – rekao je tada Bosanac za medije.

Na fan stranici Jelene Karleuše pojavila fotografija koja je nastala sa snjimanja emisije, a na kojoj su Jelena i Bosanac. Budući da oboje važe za zabavljače, možemo primetiti da su se slatko smejali dok je nastajala ova fotka.

Pročitajte: U znak nepomirenja – Karleuša nakon svega ovo poručila Tošiću, fotografija sve govori (foto)

Bosanac drži Jelenu za butinu i pribija je uz sebe, dok se ona smeje, reklo bi se, od srca. Verujemo da mnogim fanovima ovog takmičanja nedostaje ovaj duo kao i nestvarna energija i atmosfera koju su Jelena i Bosanac stvarali na druženjima tokom snimanja.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot