Fotografija Milice Mitrović
Svet

30 Januara, 2023 18:07

Tužna slika iz bolničke postelje: Milica Mitrović ima samo jednu želju FOTO

Fotografija Milice Mitrović rasplakaće sve žene

Kada vidimo javne ličnosti, one su uvek nasmejane, srećne… Međutim, i oni, kao i svi drugi ljudi imaju svoje teške dane, i njih muče iste brige kao i sve ostale smrtnike. A, dokaz za to je i fotografija Milice Mitrović koju je danas objavila na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Fotografija Milice Mitrović sve iznenadila – Šta će na nju da kaže Željkova bivša supruga

Rajko Ristić

Naime, vlasnica Pinka objavila je fotografiju iz bolnice, u kojoj se trenutno nalazi njena majka. Miličina mama, Duda Pašić, trenutno je na Institutu za Ortopedsko-hirurške bolesti Banjica, ali nije poznato iz kog zdravstvenog razloga je smeštena u tu ustanovu. Ali, iz kog god razloga da je tu, sigurno je da Milica ima samo jednu želju – da njena majka ozdravi.

Pročitajte: Ovo je žena iz senke koju Željko Mitrović bespogovorno sluša – Evo kako se Milica nosi s tim 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Mitrovic (@milica.mitrovic.pink)

Fotografija Milice Mitrović raznežila je sve njene pratioce, jer je ona pokazatelj velike ljubavi između majke i ćerke. Vlasnica televizije Pink često sa svojim pratiocima deli slike svoje majke, za koju je očigledno veoma vezana. A, mnogi su konstatovali da je Milica lepotu nasledila upravo od majke, ali i mladolikost, jer gospođa Mitrović već godinama izgleda isto, a ni za njenu mamu niko ne bi rekao da ima 80 godina.

majka milice mitrović

Instagram printscreen

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM