Svet

March 13, 2023 10:22

By

Kakav cinizam: Anastasija se oglušila na Oliverina upozorenja, konačno isplivao dokaz FOTO

Fotografija Nemanje i Tase oduševila, uživaju u ljubavi

Sukobi na relaciji Anastasija Ražnatovićporodica Gudelj, kako vreme odmiče, uopšte se ne smiruju a na to, već mesecima unazada ukazuju Oliverine i Vanjine objave.

Pročitajte: Nemanja poludeo – Anastasija trajno otpisala Oliveru Gudelj iz života, ljubav na najozbiljnijem ispitu FOTO

Gudeljeva vila

Foto: Instagram

Budući da je Anastasija nedavno stigla kod Nemanje u Španiju, dobrodošlica sa svekrvine i zaovine strane izostala je. Zato su pratioci na Instagramu i fanovi ostali zatečeni potezom Nemanjinog oca koji je nedavno pokazao šta misli o snaji. On je, naime, zahedno sa svojim sinovima Tasi čestitao 8. mart prelepim buketom.

Pročitajte: Olivera je ovde nepoželjna – Anastasija i Gudelj otvorili vrata vile u Sevilji, mesto gde živi ljubav FOTO 

Gudeljeva vila

Foto: Instagram

Anastasija je na svom Instagramu objavila fotografiju prelepog buketa cveća, uz koji je stajala kartica na kojoj je pisalo:

– Srećan ti 8. mart! Ljubav!

Pročitajte: Osmeh sve govori – Nemanja Gudelj u zagrljaju majke i tašte Cece

Instagram printscreen

Fotografija Nemanje i Tase oduševila – Kome će ovaj prizor teško pasti

Budući da Španija nosi pregršt predivnih mesta i lokacija koja mogu da posećuju, Tasa i Nemanja pronašli su način da uživaju u svojoj ljubavi i to na neobičnom mestu. Njih dvoje su pre nekoliko časova iznajmili limuzinu i obišli sva skrivena mesta koja krije ovaj prelep grad. Kako bi se malo odmorili, rešili su da se ušuškaju jedno pored drugog i uživaju u zvezdanom nebu u unutrašnjosti limuzine.

Pročitajte: Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Instagram

Čini se da se Nemanja baš puno i ne osvrće na odnos njegove majke i Tase, koliko god se to njoj možda i ne dopadalo. Ovog puta Tasa se oglušila na svekrvina negodovanja, ali javnost nekako zdušno veruje da će njihovi sukobi na kraju prerasti u jednu ogromnu ljubav i poštovanje kako je to i bio slučaj na početku poznanstva.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram