Fotografija Vesne i Milomira Marića s letovanja
Svet

2 Avgusta, 2022 18:03

Nestao nakon skandala: Vesna Radusinović podelila poslednju fotografiju s Milomirom

Fotografija Vesne i Milomira Marića s letovanja usred skandala o šamaranju 

Vesna Radusinović i Milomir Marić godišnji odmor, već po tradiciji, provode u Crnoj Gori. Uostalom, imajući u vidu da je Vesna rodom iz tih krajeva, takav izbor letnje destinacije skoro da se podrazumeva. Uživanje poznatog para na primorju prekinule su glasine da je Milomir Marić fizički napadnut, posle čega se oglasila Vesna, koja je uz zajedničku fotografiju napisala.

Pročitajte: Nepristojna ponuda koja se ne odbija – Milomir Marić ostao šokiran onim što mu je predložila ova poznata dama

Fotografija Vesne i Milomira Marića s letovanja – Heroj je utekao i nije se desilo ništa

– Tako vam neko napravi pakao od dana u kojem zabrinuti zovu svi Marićevi prijatelji, a i neprijatelji, ne bi li čuli iz prve ruke šta se desilo. A nije se desilo ništa. Sem što heroj junački uteče sa FB – rekla je Vesna koje se potom osvrnula na svoje korene.

Pročitajte: Sin Vesne Radusinović raskrinkao Marića – Ne želi više da ćuti o očuhu. Taj njegov cinizam, ironija

Čoveka koji je objavio neistinitu vest prijavili su policiji, a dalje je sve u nadležnosti Službe za tehnološki kriminal. Posle svega, poznata spisateljica poručuje da nema „povlačenja“.

– Pored mojih kuća na Cetinju, u Podgorici i Budvi, kažu mi: Letujte posle ‘šamaranja’ Marića mirno u našoj Crnoj Gori. A neće biti prijatelji da je vaša više nego moja. Jer sam ja, Vesna, Srpkinja, rođena u Cetinju, od oca Srbina i majke Srpkinje. I sva vam je ujdurma džabe, to je priča o jadima i nesojevima. To sam čula od svog đeda Luke Boškova Ražnatovića, Srbina iz Crne Gore. I zato je ova zemlja moja koliko i vaša.

Pročitajte: Vesna Radusinović SKRHANA bolom – Zbogom mili moj, ovde reči prestaju i nestaju

Inače, mnogima nije promaklo da Vesna Radusinović izgleda bolje nego ikada, a na njenom Instagram profilu smenjuju se slike na kojima s ponosom pozira u kratkim suknjama i kupaćem kostimu.

“Kao devojčica”, poručuju joj oduševljeni pratioci.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić