Fotografija Zorice Brunclik iz školskih dana
PRETUŽNO

14 Juna, 2022 15:00

Kada iz detinjstva nosiš samo gorka sećanja i jednu bledu fotografiju: Ovo je uspomena Zorice Brunclik koje ne želi da se seća (foto)

Fotografija Zorice Brunclik iz školskih dana rastužila je javnost

Tokom pet decenija karijere Zorica Brunclik uspela je da obori mnoge rekorde, između ostalog postala je najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije, a sve će obeležiti velikim koncertom koji je zakazala za 28. jun na stadionu Tašmajdan a na ovom muzičkom spektaklu dočekaće i svoj 67. rođendan. Pošto će te večeri obeležiti i pola veka karijere legendarna pevačica želi da sve prođe savršeno, pa su pripreme uveliko u toku.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi

Foto: Rajko Ristić

Međutim, njen život nije uvek bio srećan kao sada, jer je legendarna pevačica u detinjstvu bila toliko siromašna da danas na taj period može da je seća samo jedna fotografija, sa razredom iz škole. Pošto je Zoričina porodica bila toliko siromašna, fotografije su predstavljale luksuz koji sebi nisu mogli da priušte, a i ovu jednu koju ima dobila je na poklon, piše „Hello!“

Pročitajte: Zorica se topi neverovatnom brzinom, Kemiš ovo krije od svih – Ne mogu više da se mučim…

Izgled Zorice Brunclik

Foto: Rajko Ristić

Mama se mučila da bi nas othranila. Sećam se da je jedno jaje delila na nas četvoro. Uvek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hlebom. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda – prisetila se svojevremeno Zorica teškog detinjstva.

Foto: Privatna Arhiva

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images