Star

15 Jula, 2021 17:00

Procurela INFORMACIJA! Fran i Ša snimaju DUET?!

Fran Pujas i Nenad Aleksić Ša nastavili su prijateljstvo i posle „Zadruge”, a po svemu sudeći postoje velike šanse da se Fran oproba u svetu muzike i da sa Nenadom snimi duetsku pesmu.

Fran i Ša snimaju duet?

Ekipa portala Svet&Scandal stupila je u kontakt sa Franom koji nam je otkrio da li je sa Ša pričao o svemu što se dešavalo u rijalitiju i dali su tačne informacije da će sa Nenadom snimiti duet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Nismo previše pričali o dešavanjima, našalili se jesmo na neke situacije, na naše svađe recimo. Svakako ću nastaviti da se viđam sa Nenadom. On je moj prijatelj i kakvi god da su njegovi izbori ja ga podržavam i to je to – rekao je Fran za portal Svet&Scandal koji se potom osvrnuo na duetsku pesmu koju će možda snimiti sa Aleksićem:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Videćemo da li ćemo snimiti tu pesmu. Prvo moram videti da li ću se ja pronaći u tom poslu. Videćemo to zajedno on i ja, neću ništa da govorim unpared – priznao je Pujas i otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom Paulom Hublin:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PAULA HUBLIN | ZADRUGA 4 (@paula_hublin)

Paula i ja nismo u kontaktu, nećemo ni biti. To je završena priča. Ni sa jednom devojkom iz rijalitija neću ostati u kontaktu – zakljućio je bivši zadrugar.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ