Fran Pujas
Star

23 Jula, 2021 19:00

Fran Pujas pod maminim nadzorom!

Fran Pujas pod maminim nadzorom!

Fran Pujas pod maminim nadzorom, ali imao je velike planove kada izađe iz Zadruge, međutim, nije računao na to da će ga u Beogradu sačekati mama Goca koja je rešila da motri na svaki njegov korak. Kako smo saznali, ona će od sada sina držati pod kontrolom, jer je tokom njegovog učešća u Zadruzi saznala mnogo neprijatnih stvari za koje nije znala.

Majka mi ne dozvoljava da budem sa Paulom

Fran Pujas

Goca je došla na finale i rešila da sve vreme bude pored Fana kako bi kontrolisala situaciju. Žena je jako teško podnela sve što je čula o svom sinu! Uplašena je za njegovu bezbednost jer je pominjao ljude koje nije smeo, a koji nisu nimalo naivni. Fran se iznenadio kad je video na finalu, a onda su imali ozbiljan razgovor i ona mu je objasnila da se neće odvajati od njega jer je izgubila poverenje. Plaši se i da se on ne pomiri sa Paulom, pošto tu vezu nikako ne podržava. Sve vreme je Franom, uzeli su u Beogradu neki apartman, a uskoro će da se vraćaju u Hrvatsku. Fran se video sa Ša i Tarom, a sa njima je bila i Goca, takođe, kada je otišao da se nađe sa Borom, mama je bila sa njim. Gde god da mrdne, ona ga prati u stopu. Njega to čini nervoznim, ali je svestan da je žena istraumirana i da mora da je razume – priča izvor za Star i dodaje:

Mnogo razgovara sa njim, pokušava da shvati gde je pogrešila i kako mogu da isprave stvari. Želi da Fran ostavi sve poroke iza sebe, kao i poblematično društvo u kom je bio pre Zadruge – kaže izvor blizak Franu, a on se ne kaje što je bio deo rijalitija.

Pročitajte: ŠČEPAO JU JE GOLIM RUKAMA! Fran pokazao koliko je hrabar, zadrugari U ŠOKU!

Paula Hublin

Fran Pujas pod maminim nadzorom!

Zadruga mi je pomogla dosta, mislim da sam na neke stvari počeo da gledam drugačije. Eto, sa mamom sam većinu vremena, nedostajali su mi jako, a pre rijalitija nisam imao taj osećaj, drago mi je što me je mama sačekala i što je uz mene – rekao nam je Fran i dodao:

Ne, nemam kontakt sa Paulom, tu je stavljena tačka, nismo jedno za drugo očito, želim joj svu sreću, ona je dobra devojka, ali ne mogu da pređem preko nekih stvari, stvano ne mogu. Ni roditelji nam nisu za to – izajvio je Fran.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ