Star

30 Avgusta, 2021 17:00

Fran smuvao Elenu! Mile BESAN na ćerku: “Šta će ti taj DROGERAŠ!”

Fran Pujas trenutno uživa na Krfu sa novom devojkom Elenom Kitić. Malo ko je znao da su njih dvoje stupili u kontakt nakon što je on izašao iz Zadruge i da su započeli vezu.

Fran smuvao Elenu!

Kako Star saznaje, Mile Kitić je saznao iz medija sa kim mu se ćerka zabavlja pa je poludeo što mu ništa nije rekla!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elena Kitić (@elenakitic)

Fran je taj koji je zapratio Elenu na Instagramu čim je izašao i ubrzo su stupili u kontakt. On je poželeo da započne saradnju sa njom, i njoj se ta ideja učinila zanimljivom da snime duet. Razmenili su brojeve, počeli da se viđaju i proradila je neverovatna hemija. Dogovorili su da nikome ne pričaju o tome dasu u vezi, već su isplanirali da odu na Krf kako bi proveli neko vreme daleko od svih i shvatili da li mogu da funkcionišu zajedno. Nisu očekivali da će ih neko uslikati na moru i da će sve izaći u medijima – započeo je priču izvor blizak Eleni i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mile Kitic (@milekitic)

Mile i Marta nisu znali da je Elena na Krfu sa Franom, jer im je ona rekla da ide na more sa drugaricama. Bili su šokirani kada se vest da je sa Franom u vezi pojavila. Mile je besan zvao i urlao na telefon, rekao joj da se odmah spakuje i vrati u Beograd. Elena je pokušala da ga smiri rekavši da će mu objasniti sve kada dođe i da nema potrebe da se ljuti, ali džabe, nastavio je da urla. Rekao joj da ne može da veruje kako ih je slagala i pitao je šta će joj neko ko javno priča o tome da konzumira narkotike. Jesi li ti normalna, kakvu sliku šalješ o sebi, šta će tebi u životu drogeraš?! Elena je nakon poziva sa Miletom, nazvala Martu i zamolila je da ga smiri i da će im ona objasniti sve. Obzirom kako se Fran predstavio, pričao je o burnoj prošlosti, zatvoru, nema šanse da ga Mile prihvati za zeta – kaže  izvor Stara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Fran se oglasio ovim povodom rekavši da uživa na Krfu.

Hteo sam da snimim duet sa Elenom, a dobio sam više od toga. Trenutno sam u najboljem društvu na Krfu, ne bih ništa da kvarim – bio je kratak Pujas.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: GAJA / BOJAN VUKOVIĆ