Goca Tržan o braku sa Ivanom
Svet

November 16, 2022 18:15

By

Promena Goce Tržan će vas šokirati: Ofarbala kosu u crno, plavuša nikad više FOTO

Frizura Goce Tržan ranije je bila drugačija

Goca Tržan popularnost je stekla dok je bila član grupe „Tap 011“ čiji se hitovi i danas slušaju. Osim savršenim glasovnim sposobnostima, pop zvezda istakla se i po neverovatnoj lepoti i raskošnosti. Naime, ona je nekad izgledala potpuno drugačije – bila je crnka.

Frizura Goce Tržan danas je sasvim drugačija a nekad je izgledala baš ovako…

Pročitajte: Goca Tržan ne može da prežali što se udala – Brak sa njim je čista greška

Foto: Rajko Ristić

Iako je proteklih decenija pamtimo kao atraktivnu plavušu, sada se u javnosti pojavila fotografija koja pokazuje kako je Goca izgedala na samom početku karijere kada je imala crnu kosu.

Goca je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu i otpočne solo karijeru jer, kako je ranije objasnila, nije imala dovoljno dobru zaradu te je pored silnog uspeha morala da se vozi gradskim prevozom.

Pročitajte: Malo je onih koji su se usudili da mi se zamere – Goca Tržan brutalno o koleginicama a o Lepoj Breni

Goca Tržan silovanje

Foto: Rajko Ristić

– Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u „Pink diskoteku“, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik – rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka:

– Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. Već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo – pričala je Goca.

Pročitajte: Snežana Dakić se ofarbala u plavo, sada više ne liči na sebe – Čini li se vama da je ovo dobar izbor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

– Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tako više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo – rekla je svojevremeno pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv.rs

FOTO: Rajko Ristić