Star

1 Aprila, 2021 21:00

FRKA i dalje traje! Zorica MENJA Mariju u ŽIRIJU!

Nakon skandala koji se desio u „Zvezdama Granda“ zbog Vanje Knežević koja je diskfalifikovana, sve se više šuška da će Marija napustiti žiri. Saša Popović se oglasio nakon svega i rekao da što se njega tiče žiri ostaje u istom sastavu, ali i da su svakome otvorena vrata ko hoće da ode, te da on nikoga neće moliti.

Preko Kemiša lobira da se vrati u Zvezde Granda!

Uveliko se priča o tome da će Marija napustiti žiri, te da su sve veće šanse za to jer se posvađala sa Karleušom, kao i to što je njenih 19 takmičara reklo da želi da odustane od takmičenja u znak protesta. Marija je još prošle sezone rekla da će debelo razmisliti da li ostaje u žiriju, pa je ipak nastavila da bude deo tima nakon pregovora sa Popovićem. Za sada, njih dvoje se još uvek nisu sastali i zato je i dalje nepoznato da li će Marija doći na naredno snimanje. Koliko sam čuo, ako odluči da ode, na njeno mesto upašće Zorica Brunclik koja je Saši preko Kemiša poručila da ima želju da opet bude u žiriju. Zorica je bila i više nego zanimljiva kada je bila član žirija i svima je bilo žao kada je odlučila da napusti takmičenje. Ona sada lobira da se vrati nazad – priča za STAR izvor iz „Granda” i dodaje:

– Kada se Zorica vratila u ‘Grand’ mnogi su navijali za to da se ubaci i ona kao dodatni član žirija, međutim, to sada, za ovu tekuću sezonu nije moguće, ali Sale nije odbacio tu mogućnost za narednu. Međutim, sada je sve ispalo neočekivano, svi se nadaju da će Marija ipak nastaviti učešće, ali ako ne, eto je Zorica, orna da nastavi gde je stala Marija. Ona sa Sašom nije pregovarala oko toga, ali svi imaju utisak da indirektno stavlja do znanja da želi da se vrati.

Zato je Zorica na direktno pitanje da li pregovara da se vrati u žiri misteriozno rekla:

Sve su karte na stolu, samo zavisi ko ih meša i da li bude dobitna varijanta ili ne bude – rekla je Zorica, pa ko ume da čita između redova, sve mu je jasno.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR