Star

30 Januara, 2021 19:00

Volkov VARAO Sandru Afriku sa KOLEGINICOM!

Vladimir Volkov i članica grupe Hurricane, Ivana Nikolić, već mesec dana kriju ljubavnu vezu. Međutim, kako STAR saznaje, par se smuvao dok se fudbaler još uvek viđao sa Sandrom Afrikom, pa je ona poludela kad je saznala kako je varao iza njenih leđa.

Fudbaler varao Sandru

Volkov se viđao sa Sandrom pre mesec dana kada je započeo vezu sa Ivanom. Zanimljivo je da Ivana i Sandra posećuju istog frizera i često su se u salonu sretale. Volkov je dva puta bio sa Sandrom kod tog frizera kada je bila i Ivana. Faktički tu su se i upoznali. Pre nešto više od mesec dana Vladimir je počeo da piše Ivani preko Instagrama, ona mu je odgovorila, razmenili su brojeve, a zatim ubrzo i zakazali susret. Volkov je rekao Ivani da je sa Sandrom raščistio i da su posle svega ostali jako dobri prijatelji. Mic po mic i njih dvoje uplovili su u vezu, ali pošto su na samom početku dogovorili su se da za sada to kriju od medija. Vladimir je kada je zvanično ušao u vezu sa Ivanom, raskrstio sa Sandrom – priča izvor za STAR i dodaje:

I Sandra i on su mislili da mogu da probaju opet i da daju novu šansu, ali avaj, baš su se često svađali i nije to išlo u pravcu u kom su oni i želeli. Kad se smuvao sa Ivanom on je otvoreno rekao Sandri da postoji devojka koja mu se dopada i sa kojom bi pokušao nešto. Koliko god da zvuči ludo Sandra mu je dala podršku i rastali su se kao prijatelji. E, sad kako će reagovati kada sazna da je Ivanu smuvao dok je još bio sa njom u vezi, tek ćemo videti – objašnjava  izvor STARA i za kraj kaže:

Ivana i on su pred Novu godinu otišli na Kopaonik i ljudi koji su se tamo našli kažu da su delovali kao zaljubljeni tinejdžeri. Koliko god su u javnosti pokušavali da se suzdrže intimiziranja, ipak nisu odoleli, pa je bilo tu držanja za ruke i pokoji stidljivi poljubac – završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR