Fudbaler Vujadin Savić
Svet

21 Oktobra, 2022 14:07

Javna svađa slomila srce njihovim porodicama: Vujadin i Mirka više ne mogu da sakriju nezadovoljstvo u braku

Fudbaler Vujadin Savić napravio je neprijatnu scenu svojoj supruzi, glumici Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija. Sada se tim povodom oglasila i Mirka Vasiljević.

Pročitajte: Ne ume ništa da pruži, gotovo je – Rastali se Mirka i Vujadin, kraj velike ljubavi i romanse

Foto: ATA images

Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost – govori Mirka, a onda objašnjava situaciju koja se dogodila premijeri film.

Pročitajte: Željko Mitrović u suzama zbog ćerke – Nije ni sanjao da je spremna na ovo

Foto. ATA images

– Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno – poručuje Mirka.

Pročitajte: Nećete moći da verujete da je ovo ona – Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle četiri trudnoće

Foto. ATA images

Podsetimo, svečana ceremonija održana je u centru grada, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju. Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, negodovao je, piše Kurir.

Foto. ATA images

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images