Svet

28 Septembra, 2020 22:00

Gagi MOLI Lunu: „Pomozi mi samo sada!“

Prošle nedelje kao bomba je odjeknula vest da se Gagi Đogani vratio starom poroku, te da je uhvaćen sa dve kesice opijata, zbog čega je priveden.

Gagi se drogirao jer ostaje bez stana!

On je u policiji otkrio da je u teškim problemima i da je kokain kupio kako bi se smirio. Kako SVET saznaje, on je zaista u ozbiljnoj nevolji, a niko ne želi da mu pomogne.

Denser je naime po zavšetku “Zadruge” dobio dve trećine honorara i odmah kaparisao stan, ali je problem nastao kada mu je uplaćen i poslednji deo, jer mu je to sud zaplatio na ime neisplaćenih alimentacija!

– Gagija su lepo posavetovali da zarađeni novac uloži u nekretninu, da uzme sebi neki lep stan, da se sredi i ako nešto pretekne da se ponovo posveti karijeri, da se aktivira i na tom polju, jer od nečeg mora da se živi, ako ne planira ponovo da ulazi u rijalitiji. I, zaista, poslušao ih je. Našao je lep jednoiposoban stan u novogradnji. Kad su mu legle pare sa “Pinka” odmah je otišao i dogovorio se sa prodavcem. Zamolio ga je da ga sačeka mesec, dva dana dok mu ne legne poslednja rata, kojom bi sve isplatio – priča za SVET Gagijeva bliska prijateljica i dodaje da je tek tad nastao problem!

– Onog momenta kada mu je legla poslednja uplata honorara, sud mu je blokirao račun po nalogu izvršioca! Razlog su bile neisplaćene alimentacije za Ninu za prethodne godine, a pošto je Anabela nedavno ponovo pokrenula taj proces, izvršenje je došlo na red. Oduzeli su mu uplaćenih 22.000 evra koliko je dugovao za alimentacije sa pripadajućim taksama. Da nesreća bude veća, on je za stan ostao dužan svega 6, 7 hiljada evra, koje sada nema. Vlasnik stana mu je dao rok do kada mora da izvrši kompletnu uplatu, a ako to ne uradi, niti dobija stan niti pare nazad. Ne može ni da ga tuži  jer nisu sklopili ugovor niti je Gagi tražio priznanicu kada je davao novac -priča izvor i nastavlja:

–  Baš mu je teško. Verovatno će od Đoleta tražiti na zajam, ili od ćeke Lune. Mislim da će mu najpre ona izaći u susret, ali sve to ga je dokosurilo. Sramota ga je od svega. To je razlog što je u trenutku poklekao i posegnuo za drogom. Ne znam da li je baksuz ili baš sreća da ga policija odmah uhvati. Ovako nije stigao da se vrati starom poroku, ali ko zna, možda ga osude i za preprodaju ne daj Bože. Taman je nekako uspeo u rijalitiju da se pokaže u lepšem svetlu, ljudi su mu poverovali da je narkomanija iza njega, a sad opet kokain. Za početak je najvažnije da nađe te pare kako ne bi ostao bez ičega, pa će ostalo da rešava polako – završava izvor za SVET.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET