Svet

28 Jula, 2020 18:00

Gagi: „Moram kod PSIHIJATRA! Loše se OSEĆAM!“

Gagi Đogani rekao je za SVET da mu se sve nakupilo, da ima oscilacije u raspoloženju, te da mora da potraži stručnu pomoć.

NOVE PESME U PLANU!

„Imam padove u raspoloženju i ponašanju, sve me je sustiglo, svašta sam istrpeo i preživeo, a sve držao u sebi. Nisam se puno otvarao ljudima, nisam izbacivao iz sebe negativnu energiju, bes… Sve sam gutao. Od terapije pio sam samo bromazepam i lekove za pritisak i to mi je lekar prepisao kad je Luna ušla u drugu sezonu rijalitija. Tad mi je pozliilo, pa sam bio u bolnici. Bio mi je veliki donji pritisak. Ranije sam pio antidepresive. Imam u planu da odem do psihijatra da vidim šta ću i kako ću sa sobom pošto se ne osećam dobro. Sad me je sve stiglo. Nisam hteo da pustim suzu pred drugima, da pokažem slabost, a sad sam svestan da mi je potrebna stručna”, kaže Gagi za SVET i dodaje:

„Kad se stabilizujem, videću da nađem neku dobru pevačicu sa kojom bih u septembru, oktobru već izdao pesmu. Novac planiram da uložim u nekretninu. Hoću da kupim neki dobar stan. Đole koji uvek zna nešto da kaže, sad nije imao šta da mi zameri. Pohvalio me je kako sam se držao u svim situacijama”, ispričao je Gagi za SVET.

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET