Svet

November 1, 2020 13:00

By

GAJBA Kaće Živković! Sve uredila po FENG ŠUIJU!

Katarina Živković već nekoliko godina živi u Zemunu, u stanu koji je kupila od nagrade za osvojeno prvo mesto u rijalitiju “Farma 3”.

Naravno, premija ipak nije bila dovoljna za ovakvu nekretninu, pa je morala da prištedi od nastupa. Kaća je toliko bila srećna kada je kupila krov nad glavom da je svaki detalj osmislila i sama opremila nameštajem koji su joj pravili po meri.

Tako je naručila trpezariju, dnevni boravak, spavaću sobu, pa čak i kuhinju. Sve je birala lično – od materijala, dizajna, dezena, boje

Za dnevnu sobu želela je braon tonove u kombinaciji sa belim, a gostima zapadnu za oči i neobične žaluzine.

U spavaćoj sobi dominira ogromni krevet koji Kaća, koliko znamo, ne deli ni sa kim, pa može da uživa u “bjuti slipu”.

Zbog brda odeće koji stalno kupuje, jednu sobu namenila je za garderober ali i šminkernicu. Tu je smestila veliko ogledalo, pa pred nastup ili gostovanje, sve može da obavi u jednoj prostoriji kojom dominiraju roze i ljubičasti tonovi.

Kao i svaka mlada devojka kojoj su posao i obaveze na prvom mestu, kuhinja je strana teritorija i služi samo za pripremu jutarnje kafe, supe iz kesice ili čaja.

Rerna, šporet i frižider u upotrebi su samo kada mama Verica dođe iz Leskovca, pa ćerki pripremi brdo domaće hrane.

U letnjim danima Kaća naviše voli da sedi na terasi sa pogledom na mirnu ulicu.

Sve popularniji feng šui nije zaobišao ni Kaćin dom, pa su tako u jednom kutku svoje mesto našli i zlatna žaba, za koju se veruje da donosi novac, kornjača i dva slona.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET/PRINTSCREEN