Scandal

15 Septembra, 2021 10:10

Gastoz NAZVAO Taru GLUPAČOM jer je dotiču komentari!

Gastoz NAZVAO Taru GLUPAČOM jer je dotiču komentari!

Tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića došlo je do sukoba, pa je Nenad Marinković Gastoz spustio Tara Simov, i pokušao da joj obajsni kako da se izbori sa hejterima na društvenim mrežama. Indirektno je Gastaoz nazvao Taru glupačom jer dopušta da je dotiču komentari.

Gastoz nazvao Taru glupačom!

Žestok okršaj je počeo kada je tara ispričala da oseća veliki pritiska zbog komentara, a Nenad Marinković Gastoz se nadovezao i pokušao da joj objasni da komentari nebitnih ljudi na internetu ne treba da je dotiču. Međutim, tara to nije doživela kao ozbiljnu priču.

Ne mogu da verujem da se sprda na čitavu ovu temu. Uopšte nije tema za za*ebavanje. Došao si u emisiju sa nama, nisi ni u naslovu za najavu. Meni je jako krivo što te ni jednom nisam prekinula. U ovakvoj situaciji moraš da imaš poštovanja – odbrusila mu je Tara.

Ja sam duže na sceni i treba da imaš poštovanja. Tvoja situacija je delikatna od dana kada si se pojavila pred kamerama – odgovorio joj je Nenad.

Verovatno sam mlađa i gluplja, pa ako možeš da mi objasniš zašto je glupo što sam se pojavila pred kamerama. Rekao si da tu počinje moja glupost? – upitala je Tara.

Pa da. Pričao sam ti o ljudima koji su nebitni – dodao je Marinković.

Ja se borim sa anksioznošću i teško mi je da ovo pričam. Nisu mi bitni ti ljudi, ali na neki način utiču na mene. I ako mogu da im objasnim na bilo koji način da malo manje utiču na mene, ja ću biti srećnija – kaže Tara.

Nisi me razumela, ja pokušavam da ti objasnim zašto ne treba da te dotiču – objašnjavao je Gastoz u emisiji „Amidži Šou“.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ GAJA