Star

6 Decembra, 2020 17:00

Georgiev UNAJMIO advokate i kreće u RAT! Sve zbog BOLESNE MAJKE!

Vlado Georgiev poludeo je kada mu je posle tri meseca stiglo rešenje da mu se zabranjuje ulazak u Crnu Goru na deset godina, jer je bezbedonosno opasna osoba. Pevač je zgrožen ovakvim stavom vlasti, pa je odmah uložio žalbu i čeka da se oformi nova Vlada za koju smatra da će biti pravednija.

Ne žali para da obori zabranu

Vlado je smatrao da je zabrana letos bila zbog izbora i da će kada istekne tih šest meseci zabrane, moći da ide da poseti porodicu, međutim stiglo mu je novo rešenje i zabrana ulaska na deset godina na teritoriju Crne Gore. Mnogo se potresao jer ne može da ode u svoj rodni grad, jer ne može da poseti porodicu. Planirao je da sa Milicom i ćerkama Sofijom i Elenom ode u Herceg Novi kako bi posetili njegovu bolesnu majku, ali ni to nisu uspeli. Zato se sada zainatio. Angažovao je najbolju advokatsku kancelariju i ne žali para kako bi pravdu isterao na videlo”, objašnjava za novi broj magazina STAR jedan od Vladovih prijatelja i nastavlja.

Polaže nade u novu Vladu!

“Smatra da kada se oformi nova vlada, da će imati malo više razumevanja i da će mu ova kazna biti ukinuta, pa će moći kao i svi da uđe u svoj rodni grad. Želi da kao što je i on, da i njegove ćerke celo leto provode na moru i na njegovom brodu. Da pecaju ribe i kupaju se. Sramno je ovo što mu rade, samo zato što je poznata ličnost i što ima svoj stav. Njegova porodica normalno živi, ali nije ni njima prijatno jer ih svi zapitkuju za njega, a ni oni ljudi ne znaju šta njima sutra mogu da zabrane, objasnio nam je Vladov prijatelj koji se nada da će se ova situacija rešiti u njegovu korist.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR