Zdravstveni problemi Dragana Jovanovića svet portal
Svet

February 7, 2023 13:00

By

Supruga i ćerka su najveća podrška u danima teške borbe: Gagi Jovanović bolestan, jedva se kreće

Glumac Dragan Gagi Jovanović povukao se iz pozorišta 2018. zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom i ne sluteći da će pauza trajati skoro pet godina.

Pročitajte: Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO

Foto: ATA images

Povremeno je igrao u filmovima i serijama kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali kako nije u stanju da sat i po ‒ dva bude fizički aktivan na pozorišnu scenu nije se vraćao.

‒ Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena proveo sam u prirodi, na Zlatiboru – ispričao je glumac za novu Gloriju.

Pročitajte: Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

Zdravlje Gagija Jovanovića

Foto: ATA images

Gagi Jovanović trenutno sa rediteljem Vasilijem Nikitovićem snima film i seriju „Kruna“. Uželeo se posla, naročito sa ljudima i u ambijentu koji mu prijaju. Tumači glavnu ulogu, kralja čerge Romana, a ističe da ga za ovaj projekat niko nije zvao.

‒ Sam sam se pozvao pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana – rekao je Gagi prenosi Hello!.

AUTOR: Svet

IZVOR: Hello / Glorija

FOTO: ATA images