Glumac Miloš Biković
Svet

1 Septembra, 2022 22:00

Sreća je tako kratkog veka, Ivana je otišla: Miloš Biković ponovo sam, ona je kriva za sve

Glumac Miloš Biković ne prestaje da iznenađuje javnost, nova objava napravila šou na Instagramu

Miloš Biković već godinu dana uživa u vezi sa crnogorskim modelom Ivanom Malić, neprikosnovenom lepoticom koja je osvojila ceo Balkan.

Pročitajte: Ekskluzivno – Miloš Biković i Ivana Malić: Kraj romantike (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Kako su se pre nekoliko nedelja vratili sa rajskog putovanja gde su uživali u izlascima i zalascima Sunca, ovu bajku prekinula je surova stvarnost. Stigao je septembar i sa njim velike obaveze, ali izgleda ne i za Miloša…

Glumac Miloš Biković spava sam

Budući da glumac na svom Instagramu često na šaljiv način predstavlja našu svakodnevicu i ovog puta učinio je to jedan potpuno šašav način, Naime, u svom stanu Miloš je uhvaćen dok je navodno, spavao, a mnogi su primetili da se u postelji pored njega, ne nalazi njegova lepša polovina. Status koji je danas sve nasmejao, glasio je:

Pročitajte: Naježićete se – Miloš Biković ovako saopštio tragične vesti, ovo su reči otrežnjenja (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Srećan prvi septembar svima nama koji ne moramo u školu. I, vama koji morate – glasila je poruka koja je bila upućena najmlađima a koje je nasmejala sve njegove pratioce uključujući i Draganu Mirković koja je njegov verni pratilac i koja veoma poštuje njegov lik i delo.

Naravno, ostale su spekulacije ko se nalazi iza fotobjektiva – da li njegova devojka Ivana ili pak neko drugi dok je Malićeva obavljala svoje svakodne obaveze van njihovog ljubavnog gnezda… Šta je razlog sve ređim zajedničkim slikama, objavama i romantičnim stihovima, ostaje samo da vidimo…

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot