Glumac Miloš Biković svet novine svet portal
Svet

June 17, 2024 22:00

By

Komšije Miloša Bikovića otkrile kakav je glumac: Nisu birali reči za njegovo ponašanje

Glumac Miloš Biković omiljen je među “običnim” svetom

Glumac Miloš Biković jedan je od najpopularnijih glumaca danas, a mišljenja o njemu su totalno podeljena. Jedni kažu da je uobražen, a drugi tvrde totalno suprotno.

Glumac Miloš Biković omiljen je i među ženskom populacijom

– Viđamo ga sve češće, mislim da je sada više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju što mi je drag jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i učtiv momak, uopšte nije umišljen – započela je jedna gospođa i dodala:

Glumac Miloš Biković svet novine svet portal

Ata images

– Jako mi je drag, obradujem se uvek kada ga sretnem, a i on meni. Stane uvek da popriča, i stalno je nasmejan, svima se javi. Niko od nas u komšiluku nije imao lošeg iskustva sa njim – rekla je ona.

Pročitajte Sreća je tako kratkog veka, Ivana je otišl – Miloš Biković ponovo sam, ona je kriva za sve

Gotovo svi su gledali njegova ostvarenja, i trude se da saznaju neki detalj koji nije poznat medijima.

– Svi smo ispratili “Južni vetar” i radujemo se seriji koja će izaći, nestrpljivi smo da vidimo šta će biti sa njegovim likom. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja. Stvarno je super lik – rekao je jedan stariji gospodin.

Glumac Miloš Biković svet novine svet portal

Foto: Rajko Ristić

Kao i svaki drugi čovek, Miloš se šeta kroz grad, ide u prodavnicu i pije kafu u lokalnom kafiću, gde ga čitavo osoblje obožava.

– Miloš je jedan sjajan gospodin. Dolazi kod nas u kafić i jako je ljubazan – rekao je kratko konobar koji ga uslužuje, a menadžer kafića, Srđan, iskoristio je priliku da pohvali jednog od omiljenih gostiju ovog lokala.

Pročitajte Naježićete se – Miloš Biković ovako saopštio tragične vesti, ovo su reči otrežnjenja (foto)

– Glumac Miloš Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi i poslovno nekad sa partnerima, nekad se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Kada ima devojku onda nekad i s njom dođe, a kad nema dolazi i sam. Imam samo reči hvale za njega – rekao je Srđan.

Glumac Miloš Biković svet novine svet portal

Foto: Rajko Ristić

Komšije kažu da je Miloš brižan sin.

– Miloša često viđamo sa majkom, često i ona bude sa njim u stanu. Zapravo, ne znam, možda tu i živi. Ono što me raduje jeste da vidim kada šetaju i smeju se zajedno. Nije od onih koji su zaboravili na sve kada su postali popularni. On sigurno ima malo slobodnog vremena, ali ga zato provodi sa dragim ljudima. Čujem ponekad i kada priča sa njom na telefon i savetuje je, vidi se da je brižan ali vam detalje ne bih otkrivao – kaže stariji gospodin.

Pročitajte: Miloš Biković i Ivana Malić fotografijom sa letovanja otkrili NAJLEPŠU VEST, pogledajte tu sreću

Da privlači pažnju gde god se pojavi, potvrđuje i njegov komšiluk, koji kaže da ga devojke iz kraja stalno posmatraju.

– Što bi vi novinari rekli “mami uzdahe”. Klinke se stalno okreću za njim kada prođe, a on im uzvraća osmehom. Ma i starije gospođe čak, nigde ne prođe nezapaženo. Često mu i prilaze za fotografiju, i svaki put se iznenadim kako sa jednakim entuzijazmom reaguje ko god da mu se obrati – rekla je jedna komšinica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić