Ljubav Tijane i Slaviše Čurovića
Svet

27 Maja, 2022 18:00

Čestitamo! Tijana i Slaviša Čurović se pomirili posle sedam godina a sad stiže i vest o prinovi

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović rešili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu nakon sedam godina od razvoda, što se pročulo u javnosti u februaru ove godine

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović žele još jedno dete

Kako saznaje „24sedam“ oni sada planiraju i proširenje porodice. Poznato je da imaju ćerku Taju, koja ima 15 godina, ali ovaj glumački par ne želi da ona ostane jedinica.

Pročitajte: OTKRIVAMO: Sedam godina posle razvoda srce Tijane Čurović osvojio je ON, prijatelji i porodica u ŠOKU (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slavisa Curovic (@slavisa__curovic)

Naš izvor navodi da su Tijana i Slaviša srećniji nego ikada, te da bi voleli da dobiju još jedno dete. Posebno je, kaže izvor, glumac taj koji želi da njegova ćerka ima brata ili sestru. Tragom ovih informacija, stupili smo u kontakt sa glumicom, te smo je prvo upitali da li je sada njihov odnos drugačiji nego ranije. Međutim, ona je insistirala da o privatnom životu ne želi da priča.

– Ne mogu ništa da pričam na tu temu, mi smo prosto rekli svima da ne želimo da dajemo izjave o privatnom životu i porodici – kratka je bila Tijana.

Međutim, kada smo joj ispričali naša saznanja o tome da rade na proširenju porodice, Tijana nije želela ni da potvrdi ni da demantuje to, već se samo nasmejala.

Pa ne mogu zaista na to da vam dam odgovor, to je nešto intimno i privatno, ne bismo o tome uopšte pričali – zaključila je ona kroz smeh.

Podsetimo, iako su Tijana i Slaviša bili razvedeni, oni su redovno išli zajedno na javna mesta – koncerte, predstave, restorane. Zato mnogima nije bilo čudno kada bi se na njihovim nalozima na društvenim mrežama pojavile zajedničke fotografije.

Međutim, jedna je privukla pažnju, kada su na fotografiji pozirali njih dvoje sa ćerkom, a pogotovo je opis zaintrigirao.

– Šta ostaje iza nas ako ne porodica – napisala je ona tada, a onda ubrzo i potvrdila da su ponovo svi zajedno.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images / Instagram