Svet

16 Novembra, 2020 23:00

Glumci „Igre sudbine“ u STRAHU! Snimanje serije STOPIRANO!

Nastavak serije „Igra sudbine“ trenutno je pod velikim znakom pitanja zbog dela ekipe koji se bori sa koronavirusom, piše novi broj tabloida SVET.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović najgore se osećaju i mada je u početku delovalo da će proći bez posledica, sve se iskomplikovalo. I dok se glumica polako oporavlja, scenarista ovog TV projekta završio je na bolničkom lečenju zbog pogoršanja stanja.

– Nije im lako. Njih dvoje su baš vezani jedno za drugo. To je najiskrenija ljubav koju sam ikada video. Baš su u problemu. Mici ide na bolje, lepo se oporavlja, dok su Žareta morali da hospitaliziju. U bolnici je već neko vreme i ona zbog toga živa nije. Oni su toliko vezani da ne možete da zamislite. Dok se Žare ne vrati kući ona neće imati ni minut mira – kaže dobro obavešteni izvor i nastavlja:

–  Da sve bude strašnije, već ih je zadesila tragedija izazvana koronom. Njihov veliki prijatelj i kum, doktor Milan Mileusnić je izgubio bitku sa ovim virusom, tako da se psihički ni od toga još nisu oporavili. Svesni su da nije naivna stvar, ali se bore. Naravno, pisanje scenaria za nastavak serije sada nije moguće jer su život i zdravlje na prvom mestu. Žare je dosta toga napisao, ali je često u hodu menjao scene, opipavao puls publike, tako da je ostalo dosta nedovršenih scena. Ma, samo da on stane na noge pa će se baciti na posao – priča izvor za SVET i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

– Sreća pa imaju još snimljenih epizoda i gledaoci zasad neće biti uskraćeni za dogodovštine porodice Kanački i ostatka ekipe. Još kad je krenuo prvi talas korone dosetili su se da ponedeljkom ide retrospektiva prethodne nedelje, a od utorka do petka nova dešavanja, tako da im za jednu nedelje zapravo treba samo četiri epizode. Koliko znam i Stevan Piale se oporavlja polako. Gaga Mićalović je isto zakačila virus, ali sa blagim simptomima, tako da samo mora da ispoštuje izolaciju. Lidija Vukićević i Iva Štrljić su imale sreće, one nisu zarazile – zaključuje izvor sa serije.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM