Branka Katić o roditeljstvu svet portal
Svet

December 6, 2022 17:00

By

Svi čekaju reakciju muža: Fotografija Branke Katić u donjem vešu kruži internetom, šta joj je ovo trebalo FOTO

Glumica Branka Katić na sceni u ovom izdanju 

Branka Katić se 2021. godine vratila na ovdašnju scenu, i obradovala i njene kolege i publiku. Uprkos tome što već dugo živi u Engleskoj, gde je zasnovala porodicu, kao i činjenici da se poslednjih godina posvetila inostranoj karijeri, brojni poštovaoci nisu je zaboravili. Ostvarila je nekoliko uspešnih uloga, a simpatije publike je već osvojila u seriji “U klinču”, u kojoj tumači ulogu uspešne poslovne žene i brižne majke.

Pročitajte: Dani obojeni tugom – Branka Katić slomljena, ostala bez najveće životne podrške

Glumica Branka Katić

Foto: ATA images

– Iz serije možemo da naučimo da žena može i treba da bude i uspešna i samostalna i da ne treba da sluša muža. Izvinjavam se mom kolegi Nikoli Koji, koji mi glumi supruga, dosta duhovito. Mislim da je zaista vreme da završimo sa patrijarhatom na našim prostorima, da žene treba da dobiju prostor koji zaslužuju i priznanje za to što rade. Vreme je za jednakost polova – istakla je glumica koja sa Džulijanom Farinom, ima dva sina, Luja i Džoa.

Pročitajte: Branka Katić više nije svedena i smerna – O njenom poslednjem outfitu ne prestaje da se priča (FOTO)

– Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda –  rekla je glumica jednom prilikom i priznala da recept za srećan brak ne postoji.

– Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julian Farino (@julianfarino)

Njen suprug ima mnogo razumevanja za njen posao kao i za prateće stvari koje nosi ovaj poziv. To su ponekad pomalo ekstremnije scene, možda čak i neka fotografija u donjem vešu.

Četvrtog dana Ruta Grupa Triglav festivala publika je imala priliku da gleda predstavu Tramvaj zvani zelja čiji istoimeni film datira još iz 1951. godine čiji su glavni glumci Vivijen Li i Marlon Brando, Kim Hanter i Karl Malden.

Pročitajte: Boli kada se njih seti gledajući u zidove svog imanja – Ceca Bojković pretužna zbog odluke svoje ćerke FOTO

ATA images

U beogradskom dramskom pozorištvu nedavno je prikazivana predstava u čijoj glavnoj ulozi Blanše našla se Branka Katić koja se na scni pojavila u nešto oskudnijoj garderobi, tačnije samo brushlateru što je mnogima privuklo pažnju budući da našu glumicu nemamo prilike često da vidimo u ovakvim izdanjima.

Sa njom na sceni bila je i Vanja Nenadić koja ima čast da u ovom komadu glumi Stelu Kovalski koju u orginalnom američkom filmu igra Kim Hanter.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images