Sin Ljiljane Stjepanović
Svet

April 5, 2022 17:04

By

Glumica Ljiljana Stjepanović progovorila o bolnom razvodu i otkrila zašto joj muškarac više ne treba

Glumica Ljiljana Stjepanović provela je samo šest godina u braku, posle kojih je kroz život nastavila sama sa dva sina.

Prepoznatljiva po ulozi Radojke iz serije “Selo gori, a baba se češlja”, glumica to iskustvo prepričava kao nešto najbolnije što joj se dogodilo.

Dok je patila za pogrešnim odlukama i zbog životnog poraza nastavila je da uzdignute glave sama odgaja sinove Igora i Vlastimira, koji su zahvaljujući njenom vaspitnom modelu izrasli u dobre ljude i odlične muževe svojim izabranicama. O razlazu od bivšeg i već sada pokojnog supruga Bojana Repića Ljilja je svojevremno govorila.

youtube/printscreen

Glumica Ljiljana Stjepanović progovorila o bolnom razvodu

Bili smo dva različita sveta. Imala sam svega 27 godina. Nije mogao da podnese moj posao zbog ljubomore. Bio je službenik, nije me podržavao i shvatao neke stvari, tako da smo nažalost otišli u raskorak. Mislim da je porodica važna i to mi je strašno nedostajalo u životu jer sam morala sama da se borim, ali takva mi je sudbina. Na sreću, izgurala sam. Nisam razmišljala o tome šta ljudi kažu što sam raspuštenica. Oduvek sam bila borac, a deca su bila uz mene, pa se nisam obazirala na tuđa mišljenja. Moji najbliži znali su razloge zašto se moj brak raspao i nisam osećala potrebu da se bilo kome pravdam – rekla je tada glumica Ljiljana Stjepanović pa dodala zašto je godinama kasnije ostala sama.

Pročitajte: Glumica Ljiljana Stjepanović: Zbog Radojke sam završila kod doktora

ata images

Naravno da želite da volite, naslonite glavu na nečije rame, podelite brige s nekim. Imala sam zapravo jednu dugu vezu, ali nisam htela ponovo da se udajem jer sam se plašila da bi moja deca mogla da mu predstavljaju teret i nisam bila sigurna u njegovu ljubav prema Igoru i Vlastimiru. U ovim godinama već prija mi samoća, sinovi su odrasli, a ja sam konačno svoja i mogu na pravi način da se posvetim sebi i poslu. Imam kreativne trenutke u svojoj samoći, mnogo pišem i to mi prija. Za sada se dobro snalazim i ne smeta mi što nemam muškarca uz sebe – zaključila je Ljilja.

Razvod Ljiljane Stjepanović potpuno je promenio glumicu. Uprkos promenama nastavila je da veruje u brak i srećna je što su njeni naslednici našli supruge za primer. Za sebe kaže da je dobra svekrva i još bolja bakatri unuke.

IZVOR: STORY

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES