Merjem Uzerli
Star

2 Aprila, 2022 11:01

Tragična sudbina: Evo zbog čega je čuvena Hurem pokušala da se ubije, pa završila u ludnici (foto)

Proslavljena turska glumica Merjem Uzerli  čitav svet je upoznao u seriji „Sulejman Veličanstveni“ u ulogi harizmatične Hurem. Ova lepotica je majka dve ćerkice Lare i Lili Koi, a one su joj pomogle da se otrgne depresivnim mislima, letargiji i pomisli da odustane od karijere. Ono što ju je nakon velike slave i popularnosti totalno slomilo je činjenica da ju je bivši partner ostavio nakon saznaje da je u drugom stanju.

Glumica Merjlem Uzerli je devojčicu Laru dobila iz romanse sa brokerom Kanom Atešom, ali se njihova ljubavna priča nije završila slavno, jer ju je ostavio čim je saznao da je u drugom stanju.

Pročitajte: Naša poznata glumica pobegla u PRIHVATILIŠTE, sin je ZLOSTAVLJAO!

                                                            Glumica Merjem Uzerli pokušala samoubistvo

Nakon stravičnog nervnog sloma, po pisanju medija glumica Merjem Uzerli  je pokušala da izvrši samoubistvo, skočivši sa balkona, ali je srećom prošla samo sa lakšim povredama. Ubrzo je bila hospitalizovana u bolnici za mentalne bolesti u Berlinu.

Nakon nekoliko meseci uspela je da se oporavi i posveti ćerkici, a pre nešto manje od godinu dana dobila je još jednu ćerku, Lili Koi, ali o ocu deteta ne želi da priča, jer misli da će to može da se odrazi na njihov odnos.

Podsetimo, glumica Merjem Uzerli postila je svetsku prepozatiljivost sa samo 28 godina, a na ovaj način je dobila ulogu u čuvenoj seriji.

– Prijatelj je čuo da su dugo tražili glavnu glumicu za taj projekt. Ja sam se odmah zainteresovala i javila produkciji telefonom. Odmah nakon audicije rekli su mi da sam dobila ulogu. Zbog toga sam morala godinu dana da živim u Turskoj, što mi je dobro došlo da upoznam korene – rekla je svojevremeno Hurem.

Merjem Uzerli je nedavno proslavila rođendan ćerki Lari, a bajkovite fotografije će vas raznežiti.

— Osam godina, kako vreme leti. Srećan rođendan najdražoj Lari. Neverovatno sam ponosna na tebe i volim te više nego što se rečima može reći. Pre 8 godina na današnji dan Bog mi je dao da te rodim. Zahvalna sam na tome svakog dana — napisala je glumica.

AUTOR: STAR

FOTO: Instagram printscreen