Glumica Nataša Ninković
Svet

April 7, 2023 18:15

By

Sahrana Nataše Ninković šokirala naciju: Evo kako će se održati

Glumica Nataša Ninković pričala je o porodici pa spomenula sahranu

Nataša Ninković govorila je o detaljima svog privatnog života, koji godinama uspešno krije, ali i zanimljivostima i anegdotama iz svoje bogate karijere o kojima do sada nije pričala.

Pročitajte: Poklekla – Nataša Ninković se podvrgla estetskom zahvatu uprkos tituli najlepše (FOTO)

Glumica Nataša Ninković

Foto: Ata images

Ona se prisetila i svog prijatelja i kolege sa klase, pokojnog Nebojše Glogovca.

– Najzahtevnije mi je bilo s Glogijem, jer je bio predirektan Hercegovac. Znao je da bude surov u tome i onda sam imala frku. Ali ne u radu, već kad me on gleda. Odmah je govorio direktno šta misli, uvek sam imala frku od njegovog mišljenja, ali u radu ne – istakla je glumica.

Pročitajte:  Glumica izazvala EKSPLOZIJU – Svi gledaju i NE VERUJU

Glumica Nataša Ninković

Instagram

Ninkovićeva je govorila i o svojoj porodici.

– Svi su muškarci oko mene, okružena sam tom muškom energijom. Treba imati samo puno energije, ljubavi mi ne manjka. Ne nedostaje mi devojčica, volela bih da imam troje dece, i da i treće bude sin. Ne bih imala ništa protiv, samo je moja mama zbog toga tužna. Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku – rekla je prelepa glumica a onda šokirala izjavom o svojoj sahrani…

– Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to.

Pročitajte: Ocrnila ih – Nataša Ninković oplela po izgledu današnjih devojaka

Glumica Nataša Ninković

ATA images

– A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, neće imati ni ko da plače.” Toliko smo se smejale tome. Biću i dobra svekrva, kad ja vidim da su moja deca srećna, i ako je to njihov izbor, ja ću to da poštujem. Moja ljubav je sloboda, nije posesivnost – ispričala je Nataša u “Sceniranju”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images