Scandal

19 Oktobra, 2020 20:00

Gobeljićevi roditelji UPOZNALI Kaću! Evo šta misle o NOVOJ SNAJKI!

Pošto je novi dečko Kaće Grujić prošao test kod njenog tate i dobio priliku da mu možda bude i zet, red je došao i na njegove roditelje da ocene novu snajku!

I sinu su zamerili neke stvari!

Kako nam prenosi njihova komšinica iz Kraljeva, mama Verica i otac Vladimir Gobeljić imali su ozbiljan razgovor sa sinom Markom, a sve se tiče Kaće i njihove veze!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

Vera i Vlada su oduševljeni snajkom. Navijaju da se Marko oženi sa Kaćom, i to što pre – započinje komšinica za SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана

Čula sam kad su mu rekli da mu se slučajno ne desi da nešto pogreši, pa da ga ona ostavi. Samo mu ponavljaju: Nikad lepšu i bolju devojku nisi imao! Zgodna, vredna, peva kao slavuj! Pa šta ako je pevačica i svi je žele, to treba da ti imponuje! Ona je tebe izabrala! Nemoj da si nešto zabrljao, mi drugu snajku nećemo – prepričava komšinica i nastavlja:

View this post on Instagram

🔴⚪️

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7) on

Otac ga savetuje da čuva to što je dobio, pa mu kaže, a ja sve čujem jer smo blizu, tu smo prve komšije: Ako se volite, podržavamo vas. Ovakvu devojku ne smeš da izdaš i povrediš! Inače ne volim pevačice, ali nije Kaća neka nevaspitana, vidi se da je dete iz fine kuće. I pravo da vam kažem, i ja navijam da se naš Marko oženi, svi iz komšiluka navijamo za Katarinu – završava komšinica za tabloid SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!