goca zvoca bojani
Svet

9 Marta, 2021 18:00

Goca Božinovska: „Bojana, šta će ti DETE s Mirkom, on NIJE ZREO za to”

Goca Božinovska nedano se i zvanično upoznala sa budućim prijateljima Danijelom i Bogdanom Rodić. Kako kaže pevačica ugostili su je baš kako dolikuje.

Goca Božinovska upoznala Bojanine roditelje!

Zvanično sam se upoznala sa Bojaninim roditeljima. Prijatelji su me lepo ugostili Bogdan i Danijela su divni ljudi, domaćini. Bila sam i ja kod njih, a i oni kod mene. Nije bilo nikakve pompe, muzike, slavlja, onako normalno seli, popričali, ručali, baš kako dolikuje. Moja Zlata ih dugo zna, ona kod njih kupuje piliće na pijaci. Pre neki dan su doveli kod mene i malog Željka, on je divno dete. Kažem ja Danijeli ‘Prijo uspori malo, prištedi se stiže i drugo’, ona ga stvarno divno čuva, ma divna jedna žena – priča Goca za Star i dodaje da ne živi u zajednici sa sinom i budućom snajom, pa zato se dobro i slažu:

Bojani i Mirku se ne mešam, oni su porodica za sebe, ne živimo zajedno, opremaju gornji sprat ukući, tamo imaju i kupatilo, kuhinju, ma sve, siđu kod mene samo kad oni žele. Ne mešam im se kako će da opremaju, ni Danijela ni ja, to je njihova stvar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Za snajku samo reči hvale, ali za sina je do nedavno stahovala kako će se snaći u ulozi oca:

Moj Mirko se promenio za 360 stepeni, ja ne prepoznajem sopstveno dete, do pre koji mesec sam mislila da je potpuno nezreo za porodicu. Nedavno kažem ja Bojani, kad je ostala u drugom stanju, ‘Mila šta ćeš ti da radiš sa njim, kako on da ima dete, pa nije on iz tog filma’, ona meni kaže ‘Jeste, jako je brižan’, i ja stvarno sad tek vidim koliko je on posvećen Bojani, koliko je požrtvovan, ma druga osoba. Bojana je četvrti mesec, znaju pol bebe ali neće da mi kažu, hoće da me iznenade, a možda i da se ja ne izlanem. Moraću to da istražim, ima da kupim roze benkicu, pa ako mi kažu nemoj tu boju, znaću koji je pol. Mislim da je ona potpuno spremna za ulogu majke, imala je i na kome da vežba, sestra joj ima dete, tako da je s njom kroz sve faze prošla, sigurna sam da će ona biti odlična, kao što je super domaćica. Umesto ona meni da traži savete, ja ih tražim njoj, pitam je šta i koliko čega da stavim, nadmašila me je u kuhinji, ma svaka joj čast – završava Goca za Star i otkriva da će Mirko i Bojana ozvaničiti svoju vezu pre nego što dete dođe na svet, ali u užem krugu porodice zbog epidemioloških mera koje su na snazi.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ