Svet

21 Januara, 2021 19:07

Goca Božinovska: Ceca mi nije ČESTITALA, a naši sinovi se ORODILI!

Svetlana Ceca Ražnatović i Goca Božinovska postale su, takoreći familija zahvaljujući sinovima Veljku i Mirku, a iako u javnosti postoji kult da su njih dve i dobre prijateljice, izvor SVETA otkriva da je to daleko od istine. Ova priča je nedavno podgrejana kada se saznalo da će folkerkin sin Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić, inače rođena sestra Bogdane, Veljkove supruge, postati roditelji. Sasvim spontano došlo se do toga da će naslednici poznatih pevačica postati pašenozi.

Goca: Ceca mi nije čestitala

Davno je prošlo vreme kada su Ceca i Goca bile bliske. Činjenica je da su, takoreći na počecima svojih karijera zajedno nastupale, radile, podržavale se. Imale su period kad su se družile, dok su Arkan I Šijan još bili živi, ali im se vremenom put razišao. Njihovo drugarstvo je zapravo prešlo na Mirka i Veljka koji su se jedan period baš intenzivno družili. Pa, dok je Goca bila na “Farmi” njen sin takoreći živeo u Ljutice Bogdana. Međutim, koliko znam, zbog, da kažem preterano živahne naravi i po malo problematičnog ponašanja u jednom momentu se vrati u svoju kuću, pošto kod Cece postoje neka pravila u kući – priča za SVET dobroobavešteni izvor i nastavlja sa pikanterijama iz života poznatih porodica.


Ceci je u jednom momentu zasmetalo toliko blisko druženje između Veljka i Mirka, pa je na diskretan način uspela da smanji njihovo druženje. Jedan od razloga koji su je naveli na to je kada su Veljko i Mirko bili proterani iz Crne Gore zbog problemnatičnog ponašanja. Smatrala je da na njenog sina loše utiče okriženje, a pošto je najviše vremena provodio sa Šijanom, odlučila je to da saseče, jer je želela Veljka da izvede na pravi put. Kao što bi i svaka majka uradila.

Izvor dodaje i da je definitivno postalo jasno da od velikog prijateljstva između koleginica nema ni traga ni glasa kada je Ceca ćerki Anastastiji slavila rođendan, a potom i Veljku svadbu.


Ako si već sa nekim kućni prijatelj, zoveš ga na sve proslave. Pogotovo kad su svadbe i punoletsva. Ceca kad je Anastasiji pravila gala proslavu na spisku zvanica nisu bili ni Goca ni Mirko. To je svima bilo jako čudno. Pa, Božinovska nije bila pozvana ni na Veljkovu svadbu. Mirko je prisustvovao. Mislim da se Božinovska nešto pravdala da je bila sprečena da dođe. Ali, čekaj. Ako si nekom već prijatelj nemoguće je da budeš sprečen i svake godine da ideš kod Ražnatovića na slavu, a opšte je poznato da se velika svita ljudi tamo okupi. Ne znam da li Goca samo za javnost priča da su Ceca i ona toliko bliske, iako je događaji demantuju, ili, u šta ne želim da verujem, da ona zaista smatra da su prijateljice. Pa, pre nekoliko godina njen dugogodišnji emotivni partner Nebojša Tubić Žabac je davao izjave u kojima je o Ceci pričao loše, tačnije da je ona ukrala satove koje je Arkan ostavio deci iz prethodnih brakova. Goca se tada pravdala da sa novosadskim biznismenom nije u kontaktu te da nema veze sa njegovim izjavama. Čak je rekla i da mora da zove svoju prijateljicu da joj objasni kako nije više sa Žabcem, da joj ova ne bi uzela za zlo – kaže izvor dodajući da postoji verovatnoća da sestre Rodić ipak posle svega uspeju da ponovo uspostave balans i lepe odnose između koleginica.

Sa druge strane, Goca i dalje ima samo reči hvale za Cecu iako kaže da joj nije čestitala što će postati baba.

Meni je najlepši osećaj to saznanje da ću da postanem baba. Nisam u fazonu da mi smeta kako će ko da me zove, pa ne mogu biti deda sigirno. Naravno da ću svom unuku da budem baba, a kako će ostali da me zovu, ne zanima me. Veljko će sad biti teča Mirkovom detetu, i Mirko njegovoj deci, oni će sad da budu pašenozi, preko Bogdane i Bojane. Njih dvojica se ceo život druže, vole i poštuju. Jedan period su se samo malo manje viđali jer je Veljko puno trenirao, ali su ceo život ko braća. Nismo se Ceca i ja čule, tako da mi nije ni čestitala. Bojana je tek sad saznala da je u drugom stanju, tek treba da ojača plod, trudnoća. Ja znam da se čestita kad se beba rodi, koliko znam ne čestitaju se trudnoće. Ja nisam to praktikovala. Svako radi kako misli da treba. Sigurno da ne smeta. – rekla je Goca.

Goca dodaje da joj je sin Mirko zabranio da priča u javnosti na temu imena deteta.

Neće da govore o imenu, to je tajna. Tek kad saznaju pol deteta reći će. Ja bih u dubini duše volela da, ako bude bio sin, da se zove po Mirkovom ocu, Zoran. Naravno da bi mi bilo puno srce, ali na tu temu mi je zabranjeno da pričam. O imenima ne mogu da komentarišem, ali ja kažem šta bih volela. Uostalom, njihova je odluka. Samo da je živo i zdravo. Neću da im se mešam. Sebi stvaraju dete i neka mu daju ime kako žele.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET