goca božinovska pokušala
Svet

16 Januara, 2022 19:00

Goca Božinovska ISPROZIVALA Kiju Kockar! „Nekulturna je! Ne može da se poredi sa mnom“!

Goca Božinovska u emsiiji „Amidži šou“ nije mogla da dođe do reči od Kristine Kije Kockar, pa u jednom momentu je čak i zamolila da je pusti da odgovori na pitanje.

Goca Božinovska ISPROZIVALA Kiju Kockar!

Goca je poludela jer joj je Kija sve vreme upadala u reč. Šta god da je Ognjen pitao Zlatu i nju, Kija se ubacivala.
Onda je iznervirao i Kijin zaključak da su Kaća i ona iste Goca i Zlata, Kija je navodno kao Goca, a Kaća kao Zlata. Kada se emisija završila, Goca je pukla u garderobi: ‘Kako je nekulturna ova mala, ne može čovek od nje da dođe do reči. Ona se poredi sa mnom, ko je ona da se poredi sa mnom’. – ispričao je izvor za SVET i otkrio:

Kija Kockar

ATA Images

Baš se naljutila, ali brzo je prošlo. Goca voli čitav svet i nikada ne priča ružno o ljudima, ali Kija joj je stala na žulj. Malo joj je falilo da kao Tanja Savić napusti emisiju jer od Jovane Jeremić nije mogla da dođe do reči, ali suzdržala se iz poštovanja prema Ognjenu Amidžiću. Posle se Goca setila da je jednom prilikom za medije izjavila: ‘Kija i Luna su mukice koje vole, a ne znaju da pevaju’. Pomislila je da joj mlađa koleginica iz inata upada u reči i da se seća šta je o njoj pričala svojevremeno za medije. U svakom slučaju, bilo pa prošlo, nije Goca zlopamtilo – kaže za SVET izvor sa lica mesta.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ