Stan Goce Božinovske
Svet

December 28, 2021 17:00

By

Goca Božinovska: “Ne gledam Zvezde Granda, otkako je Ceca došla u žiri!”

Gordana Goca Božinovska, kako ona kaže, ovih dana uživa, te folk pevačicu ovih dana manje viđamo po nastupima, a više je viđamo u ulozi bake, jer je nedavno njen sin Mirko Šijan  postao otac, te ona sada ima nove obaveze i uživa u odgajanju unuka Zorana, kojeg su nedavno i krstili.

“Ne gledam Zvezde Granda otkako je Ceca došla u žiri!”

goca Božinovska

ATA/IMAGES

Naime, već neko vreme postoje spekulacije da Svetlana Ceca Ražnatović i Goca, navodno nisu u dobrim odnosima. Nagađanja su se pojavile  kada Ceca nije prisustvovala slavlju kod Goce povodom rođenja njenog unuka, premda su im  sinovi oženjeni sestrama Rodić, te su pevačice sada takoreći i familija.

Goca Božinovska

ATA/IMAGES

Goca se nakon spekulacija oglasila i demantovala te i objasnila situaciju između njih dve.

goca zvoca bojani

Rajko Ristić

Obzirom da je Ceca nova članica žirija, emisije “Zvezde Granda”, zanimalo nas je da li Goca prati  emisiju i da li vidi sebe u žiriju i šta misli kako se Ceca snašla u toj ulozi.

Goca Božinovska

ATA/IMAGES

-Ranije sam baš gledala, otkako mi se unuk rodio, nešto ne stižem, Mislim da bih bila dobro osveženje tamo. Nisam gledala otkako je Ceca došla, ali smo dosta slične ovako, realne smo žene, pa verujem da ne bi bilo nesuglasica ni oko žiriranja, mada nikad se ne zna. To je rijaliti na drugi način. Narod voli svađe – izjavila je Goca za Svet

 

 

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: Rajko Ristić/ATA/IMAGES