Star

13 Septembra, 2020 16:00

Goca će ODLEPITI! Šabanov sin MOLI Aleksandru da mu se VRATI!

Mihajlo Šaulić uporan je da obnovi vezu sa Aleksandrom Mladenović! Njih dvoje raskinuli su pre dva meseca, a kako piše novi STAR,  sin Šabana Šaulića ne odustaje od toga da se pomiri sa pevačicom, jer je, kako nam izvor otkriva, izgubio glavu za Aleksandrom.

„Vrati mi se, bio sam nezreo!“

„Mihajlo je baš odlepio za Aleksandrom… Kada ga je ostavila, mislio je da će lako da je preboli, ali je shvatio da o njoj razmišlja svaki dan i da ga nijedna druga ne zanima. Uporan je da se pomire i nada se da će Aleksandra da poklekne. Svakodnevno joj šalje poruke u kojima je ubeđuje da će se promeniti i vrlo direktno joj stavlja do znanja da mu znači i da bi želeo da budu u zvaničnoj vezi. Trudi se, piše joj lepe ljubavne poruke, a čak joj je poslao cveće u obliku medveda dok je boravila kod njenih u Žitorađu!”, priča nam izvor i dodaje:

„Aleksandra je prekinula vezu sa njim jer mu je našla neke poruke u telefonu gde se dopisivao sa drugim devojkama. On joj je obećao da će da joj bude veran i da takve greške neće da mu se ponavljaju! Ona još uvek ne može tako lako da mu pređe preko toga, jer je izgubila poverenje. Trebaće mu dosta da ga povrati, i on je toga svestan, zato je i moli da mu pruži priliku da joj dokaže da je ona jedina za njega!”, objašnjava nam Mihajlov drug.
„Koliko sam upućen, on sada čeka zeleno svetlo kako bi se videli i uzbuđen je. Jedva čeka da Aleksandra pristane da izađu na sastanak. Veruje da će je lakše ubediti da se pomire uživo, preko telefona nije to to!”, završava izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR