Star

28 Januara, 2021 17:00

Goca Džehverović otkrila: „Teodora bi me ZADAVILA kada bih ušla u Zadrugu“

Goca Džehverović pre samo tri godine čupala je kosu sa glave zbog svoje ćerke Teodore koja je samovoljno odlučila da uđe u rijaliti kako bi napredovala u karijeri.

Majka i ćerka zamenile uloge!

Međutim, sve se preokrenulo, pa sad ćerka brani majci da bude deo nekog rijalitija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Znate kako, ja sam mnogo izdržljiva žena. Mogla bih sada da uđem u Zadrugu i da izdržim do kraja rame uz rame sa ovim klincima da se borim. Međutim, nije sada vreme za ulazak. U stvari, da budem iskrena, Teodora bi me zadavila kada bih ušla unutra. Vreme se preokrenulo. Ranije sam ja vikala na nju i molila je da ne ulazi u rijaliti, a sad to ona meni radi – kaže za Star Džehva i objašnjava da li joj ćerka brani jer je u Zadruzi njen bivši dečko Anđelo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Why always me? (@andjelo7)

Ne bih ulazila u Teodorine razloge. A što se Anđela tiče, on me je razočarao. Uopšte mi se ne dopada njegovo ponašanje. To više nije taj dečko koga ja poznajem od pre tri godine. Ali ko zna, možda ovo što sada gledamo je pravi Anđelo, a onaj koga ja znam od pre je lažan. On me više ne zanima pravo da vam kažem – rekla je kratko mama Džehva koja je pored ćerke koja je glavni promoter garderobe koju šije, počela da šije i odeću za muškarce koju promoviše budući zet, košarkaš Nino Čelebić.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR