Star

8 Maja, 2021 19:00

Goca OČAJNA! Mirko i Bojana se SELE u Titel!

Mirko Šijan i Bojana Rodić renoviraju sprat u porodičnoj kući u Surčinu, ali ipak žive u Titelu kod Rodića! Oni su nedavno doneli odluku da se presele, a to Goci nije nimalo pravo. Uopšte joj nije bilo prijatno kad je saznala da joj sin živi kod tašte!

Šijan se seli kod tašte!

U Surčinu su svaki dan majstori, Mirko i Bojana stalno nešto menjaju, žele da sve bude po njihovom ukusu. Svi lude od tih majstora, ali šta da se radi. Pošto je Bojana u petom mesecu, treba joj mir, a kod Goce je zbog radova stalno neka buka, pa su ona i Mirko rešili da dok dok traje renoviranje žive u Titelu – objašnjava izvor za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Goca se baš rastužila zbog toga, nije joj nimalo pravo, ali ne sme da se meša, samo ih je zamolila da je češće obilaze. Mirko je rekao da će on svaki drugi dan dolaziti u Surčin kako bi obilazio majstore i pratio kako napreduju radovi –  priča nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Sa druge strane, i Goci treba odmor, pa je rešila da krajem maja otputuje s prijateljicom. Da malo sredi misli, mnogo joj je teško pala majčina smrt. Iscrpljena je bila i od putovanja u Kraljevo. I zaista joj treba malo mira, a to u kući nema, jer majstori rade po ceo dan. Bojana joj je čak predložila da dođe kod njih u Titel na nekoliko dana, ali Goca ne želi da im smeta. Ona je takva, ne voli da se nameće. Sada je i osetljivija, pa je sve brzo rastuži i rasplače – završava izvor Stara.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ