scandal

27 Juna, 2020 14:00

Goca Šaulić: Aleksandra mi neće ući u KUĆU dok ne saznam SVE o njoj!

Kako prenose mnogi mediji, Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić su započeli vezu, međutim, o tome oboje mudro ćute!

GOCA ŠAULIĆ PROVERAVA NOVU SNAJKU!

Ali džaba im što ćute kad je Goca Šaulić među prvima saznala da joj je sin zaljubljen u pevaćicu, pa je alarmirala sve svoje veze da proveri o kakvoj se devojci radi!

„Goca je do sada jedino znala da je Aleksandra mlada i uspešna pevačica, ali to je sve. Međutim, sada kada svi bruje o tome da su Mihajlo i ona u vezi, Šabanova udovica ništa ne želi da prepusti slučaju”, objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

View this post on Instagram

🕊

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on

„Zato se raspitala po svim estradnim krugovima i tražila od pouzdanih prijatelja da joj ispričaju sve što znaju o Aleksandri! Baš je rešila da bude oprezna, čak je rekla: Neće ta mala ući u moju kuću dok ne saznam sve o njoj! Ne želim da dozvolim da zavede Mihajla, pa da ga ostavi! Neću da mi se sin razočara i da posle pati, uostalom, zna se ko je i kakav je bio moj Šaban! U našu kuću ne sme da uđe bilo ko! Ja to prva neću da dozvolim!”, prepričava izvor za SCANDAL!  koji je u kontaktu sa Gocom i nastavlja:

„Koliko znam, Goca za sada nije čula ništa loše o Aleksandri. Svi je samo hvale da je vredna, radna, sposobna i ambiciozna. Iza sebe nema nikakve skandale, a ne bavi se ni abrovima sa estrade, već samo gleda svoja posla i drži se po strani i to se za sada Goci dopada, ali je i dalje oprezna jer želi samo najbolje za svog sina. Sa druge strane, ona se žena plaši i zbog nasledstva koje je Mihajlo dobio. Ne bi nikako volela da bilo koja devojka bude s njenim sinom samo zbog imovine. Zato je i rekla sinu da ne kupuje skupa kola i da se ne eksponira sa novcem. Ona čak i od njega krije da je Šaban ostavio i nekoliko stanova po inostranstvu koje ona sada izdaje, a šuška se i o nekoj velikoj cifri za koju samo ona zna. Sve u svemu, Goca od svega ima oko 20.000 evra mesečno i normalno je što je oprezna. Nema ona ništa protiv što su se Aleksandra i Mihajlo zaljubili, taman posla! Ali logično je što je oprezna. Doduše, čuo sam i da se malo smirila jer je samo lepe stvari saznala o novoj snajki, tako da me ne bi čudilo ni da uskoro najave neku veridbu. Mihajlo se samo smeška, vidi se da je pečen, a Aleksandra mudro ćuti jer joj je stalo do njega, a ne do eksponiranja u medijima ”, zaključio je izvor tabloida SCANDAL!.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/novi-scandal-sok-otkrice-evo-zasto-novak-ne-moze-da-se-razvede-pronadeno-lunino-oprostajno-pismo-potresna-ispovest-jk-video/

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!