Star

20 Juna, 2021 19:00

Goca Šaulić iskrena! „Pevači prave grešku što imitiraju Šabana! Moj Šaban je imao ceo orkestar u grlu, takav se više neće roditi!”

Udovica Šaban Šaulića retko se oglašava u javnosti, a veoma retko i izlazi, međutim, odlučila je da se pojavi na promociji Suzane Jovanović i tom prilikom je otvorila dušu. Objasnila je da joj se konačno dešavaju lepe stvari, ali da žali što Šabana nema da se zajedno raduju.

„Teško mi je što nije tu da delimo radosne momente!”

Počele su da se deašvaju lepe stvari, postaću krajem meseca prabaka, stiže princeza. Mladenci su želeli da to bude intimno venčanje, u krugu porodice, ali kada beba dođe na svet to ćemo praviti malo drugačije, onako kako smo navikli nekad. Posle velike tragedije i tuge koja uvek ostaje u srcu, dešavaju se i te lepe stvari, sve je to život koji ide sada na drugi način, ali moramo ga ispoštovati”, rekla je Goca i dodala:

„Znače mi nagrade koje Šaban prima za života, to je dokaz da ga milioni ljudi nikad neće zaboraviti i da je ostao poštovan i cenjen, kao što je i bio. Ali uvek mi je velika tuga što on nije lično tu da primi ta priznanja”, kaže Šabanova udovica koja tvrdi da se nijedan pevač neće roditi koji bi mogao da nasledi talenat njenog supruga.

„Ja ne mogu da budem skromna, te vokalne sposobnosti i taj orkestar u grlu to se neće roditi. Ali ima momaka koji pevaju negde, na neki blizak način mogu da donesu njegove pesme, ali im je greška što pokušavaju da budu drugi Šaban, treba da pevaju svojim glasom, da ne imitiraju”, objasnila je Goca.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ