Scandal

23 Decembra, 2020 14:00

Goca Šaulić ODLUČILA! Evo šta će biti sa Šabanovom KUĆOM!

Članovi porodice pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića doneli su odluku da prodaju luksuznu vilu na Dedinju u kojoj su živeli poslednjih godina.

Goca donela konačnu odluku!

Naime, odluku da se porodična kuća proda donela je Šabanova udovica Goca Šaulić, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo su je, prema pisanju domaćih medija, podržali u tome.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gordana Šaulić (@gordana_saulic)

Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija – priča izvor za Alo i otkriva da se luksuzna vila Šaulićevih procenjuje na preko milion evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilda Saulic (@ildasaulic)

Pored pokušaja da njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko milion evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu – kaže izvor, i ističe da je Gocin plan da pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saban Saulic (@sabanofficial)

Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci. To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić – zaključuje izvor za Alo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ