Scandal

26 Novembra, 2020 19:00

Goca Tržan donela KONAČNU ODLUKU o Ivanu i o njegovom VIĐANJU sa ĆERKOM!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Goca Tržan je donela odluku da ne stoji na putu Ivanu Marinkoviću ukoliko želi da viđa ćerkicu Lenu.

Lena godinama ne viđa oca, pa je Goca morala nešto da preduzme!

Naime, ona je dugo razmišljala i shvatila da dete mora da viđa oca kako god da se on ponaša privatno! Poznato je da Ivan tri godine boravi u vili Parova i da sa Lenom nema kontakt, ali se Goca složila sa Rašom da nipošto ne sme da brani ćerki kontakt sa ocem ukoliko ga ona, naravno, uopšte želi.

Sa druge strane, Lena je ta koja još uvek nije izrazila posebnu želju da se čuje sa ocem. Prosto se navikla na to da njega uglavnom nema u njenom životu i da je u rijalitiju, a da je Raša taj koji joj nadoknađuje očinsku figuru, te za sada nema potrebu da se čuje sa biološkim ocem. U svakom slučaju, majka joj to ne brani i moći će da se postavi prema Ivanu po svojoj želji i osećanjima, ali čini se da do susreta u skorije vreme neće ni doći jer je Lena svesna da su joj Goca i Raša sve pružili i da su ginuli za nju sve ove godine kada Ivana nije nigde bilo.

– Najvažnije je to što je Goca pustila Lenu da sama o tome odluči, shodno svojim osećanjima i potrebama. Raša je u tome podržava, a na Leni je da li želi da ima kontakt sa Ivanom. Već je ona dovoljno zrela i odrasla i moći će da odluči – objašnjava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!