Goca Tržan podvrgla se estetskoj korekciji
Svet

April 11, 2023 10:18

By

Drugog izlaza nije bilo: Goca Tržan završila u bolnici, drama zbog intervencije FOTO

Goca Tržan podvrgla se estetskoj korekciji

Goca Tržan otkrila je kako je zadovoljna svojim telom i da se trudi da svaki višak kilograma sredi prirodnim putem, treningom i ishranom, ali je takođe istakla da joj neće biti problem da se podvrgne liposukciji stomaka u budućnosti, ako bude osetila potrebu za tim.

Pročitajte: Ivan Marinković ogolio dušu – Ćerka Lena i Goca Tržan mu ovo nikada neće oprostiti!

Goca Tržan podvrgla se estetskoj korekciji

Foto: Rajko Ristić

Pevačica Goca Tržan važi za nekog ko se nikada nije libio da iznese svoje mišljenje i komentariše razne situacije, kao i da prikaže svakodnevna realna dešavanja iz svog života, zbog čega se često nalazi i na meti osuda.

Goca je svojevremo na svom Instagram profilu objavila kako izgleda jedan njen tretman podmlađivanja kože i tom prilikom je otkrila da je na sebi radila samo botoks između obrva, kao i radio talase pomoću kojih povećava tonus kože lica.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život!

Goca Tržan podvrgla se estetskoj korekciji

Ta njena objava je podigla buru u javnosti, te su pevačicu osudili što se podvrgla estetskim korekcijama, a ona je iskreno progovorila o svim osudama koje je dobila zbog toga.

– Ja ne znam šta sam ja estetski korigovala što ne rade sve žene, a i mnogi muškarci, samo što se ja ne krijem, ne lažem i vrlo sam transparentna upravo zbog toga što smatram da žene i svi ljudi koje to interesuje zaslužuju da znaju šta je to, kao i procedure koje rade – rekla je pevačica.

Pročitajte: Goca Tržan ne može da prežali što se udala – Brak sa njim je čista greška

Goca Tržan podvrgla se estetskoj korekciji

Foto: Youtube printscreen

Goca je takođe istakla da ne planira u skorije vreme da se podvrgne nikakvoj estetskoj korekciji jer je zadovoljna svojim izgledom i smatra da još uvek može sve da se koriguje prirodnim putem, a kad više ne bude moglo, ići će “pod nož“.

– Nema potrebe, još uvek mogu treningom da sredim, kao i kada vodim računa šta jedem. Mogu tako dosta toga da sredim, ali mi idu neke malo ozbiljnije godine pa ću razmisliti. Nervira me moj stomak. Stomačić me nervira i onda stalno moram da ga uvlačim. Ja učim sebe da prihvatam svoje telo i da ga volim takvo kakvo jeste, a ono se menja sa godinama, što je potpuno prirodno, ali ima stvari koje me užasno nerviraju i uradila bih možda liposukciju stomaka – rekla je Goca.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Gaja