Goca Tržan silovanje
užas

31 октобра, 2022 11:30

Rana na duši koja ne zarasta, Gocu Tržan silovao najbolji prijatelj: Verovala sam mu, želim samo da zaboravim taj pakao

Goca Tržan silovanje nikad nije želela da spominje sve do sada

Često najglasnija u borbi za ženska prava, uvek na strani lepšeg pola, Goca Tržan odaje utisak neustrašive žene. Međutim, oni najjači imaju rane koje ih najviše bole a o kojima gotovo nikad ne govore. To je slučaj i sa poznatom pevačicom. Ona je končano smogla snage da progovori o najvećoj životnoj traumi koju vuče iz rane mladosti.

Pročitajte: Bolest muža je presudila, Goca Tržan preživela pakao – Želeo je osvetu a ja sam mu spasila život!

Goca Tržan silovanje

Foto: Rajko Ristić

Naime, njen najbolji prijatelj kome je bezgranično verovala pokušao je seksualno da je napastvuje, a ona je do danas ćutala samo iz jednog razloga:

– Moj drug i ja smo bili veoma bliski, imala sam bezgranično poverenje u njega, a on je to iskoristio. Nisam ni u snu mogla da zamislim da bi ikad pokušao da mi naudi, a on je hteo da me natera na se*s. Želela sam samo da zaboravim taj pakao, pa sam ćutala. Nisam ga prijavila jer sam se plašila osude okoline: „Šta je tražila sama sa njim?“ Mislim da i danas žrtve ćute iz istog razloga – rekla je pevačica za Informer.

Pročitajte: Goca Tržan ima PROBLEME sa ćerkom! Ne zna šta da radi sa njom!

Goca Tržan silovanje

Foto: Instagram

Goca Tržan silovanje želi što pre da zaboravi, sada joj je cilj da mezimicu Lenu izvede na pravi put i usadi joj samopouzdanje i sigurnost kako joj se ne bi dešavale neprijatne situacije. Takođe savetuje svim ženama da pažljivo biraju prijatelje i partnere:

– Devojčice treba da učimo da budu okružene muškarcima kojima u svakom trenutku mogu da kažu „ne“ i da budu sigurne da će ih taj neko poslušati. Kada ulaze u vezu, treba da obraćaju pažnju na to kako se dečko odnosi prema ljudima u svom okruženju, saobraćaju… Ako kod njega postoji ikakva naznaka nasilnog ponašanja, znači da ni vas to ponašanje neće zaobići.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ivan Vučićević