goci pukao film
Svet

23 Jula, 2022 13:00

Dosta joj je Ražnatovića! Goci pukao film: Ne interesuje me Cecin zet, ako je njima dobro i meni je

Gocu Božinovsku raduje pomirenje Bojane Rodić i Anastasije Ražnatović! Njih dve su mesecima pokušavale da prikriju svoje nesporazume – prestale su da komuniciraju i podržavaju jedna drugu, a kada se Ražnatovićeva nije pojavila na žurki povodom rođenja Rodićkinog i Šijanovog sina, svima je bilo jasno da nešto nije kako treba! Gocu je ova situacija jako nervirala jer su je novinari stalno zapitkivali što se snajka pokačila sa Ražnatovićima.

Goci pukao film

– Nakon razgovora sa majkom, Mirko je očitao lekciju Bojani i Anastasiji. Rekao im je da nije u redu da se svađaju oko gluposti, da su porodica i da treba da se poštuju i podržavaju. Naterao ih je da se zapitaju i kako se Bogdana osećala zbog njihove svađe. Devojka je bukvalno bila između dve vatre. Odmah su shvatile da je u pravu i da je vreme da spuste loptu! Anastasija ih je onda pozvala na žurku povodom rođendana, oni sud došli i svi su od tada srećni, naročito mama Goca – kaže izvor, a pevačica to potvrđuje i kaže da je sve u redu:

Pročitajte: Goca Božinovska PRIZNALA – Moja SNAJKA je bolja od Cecine

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@goca_bozinovska_official)

– Ma sve je u najboljem redu. Mirko i Bojana su super, naravno da idu kod Ražnatovića. Oni su drugari pre svega, a onda i porodica. Pokušavali su da ih posvađaju, ali oni se slažu i vole. Ponekad odu zajedno na nekoliko dana negde da se malo odmore. Znam da bi neki zli jezici voleli da ništa ne valja, ali svi super funkcionišemo i nema razloga da se pričaju gluposti – kaže Goca, a na pitanje da li je upoznala Cecinog novog zeta Nemanju Gudelja, malo se brecnula:

Pročitajte: Anastasija oprostila Gudelju prepiske sa fatalnom brinetom: Misterioznoj Španjolki poručila samo jedno (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

– Ne komentarišem tuđe zetove, ne interesuje me. Ne pitam ko je kakav i šta je, svako ima pravo na svoj izbor. Ako je svima njima lepo, i nama je super. Ja bih volela da Anastasija bude srećna i zadovoljna, sve što želim svojoj deci želim i njoj. Mislim da je ljubav najvažnija i ako ti srce radi, sve je dobro. Gudelj je dobar momak, dobro dete, kvalitetan i uspešan – rekla je Božinovska.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ