Godišnjica smrti Merime Njegomir
Svet

20 Novembra, 2022 12:30

Ležala sam pored tebe, budila te, štipala sam se i vrištala: Ljubica Njegomir majci uputila emotivnu poruku, suze same naviru FOTO

Godišnjica smrti Merime Njegomir obeležava se danas

Legenda narodne muzike Merima Njegomir napustila nas je iznenadno i prerano. Tužna vest potresla je ovdašnju javnost, ceo region, a utehe za njenu decu ‒ nema. Milica, Ljubica, Jelena Marko bili su joj najveća podrška tokom teške borbe sa podmuklom bolešću i zajedno sa njom do poslednjeg trenutka verovali da će pobediti. Nažalost, nije uspela. Godišnjica smrti Merime Njegomir je danas, a ovaj tužni dan njene najmilije vratio je u najteže trenutke.

Pročitajte: Bilo me je sramota što mi je mama Merima Njegomir – Jeziva ispovest naslednice ledi krv u žilama

Godišnjica smrti Merime Njegomir

Foto: Instagram

Ne prođe dan da Ljubica Njegomir na društvenim mrežama ne objavi nešto majci u čast.

Pročitajte: Sestra otkrila kakva je bila Merima Njegomir! Podmetali su joj nogu! Novac je nije zanimo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Njegomir Torte (@njegomir.torte)

“Jutros sam se probudila u vreme kada si ti pre godinu dana otišla…
Nikada neću zaboraviti to jutro. Trebala sam taj dan da budem ceo dan sa tobom u bolnici, ali me je iz sna trgnulo Merima je umrla… Sećam se da sam mislila da sanjam… toliko sam jako počela da se štipam da se probudim da sam imala modrice sledećih nekoliko dana. Nisam se probudila… onda sam se setila da si mi ti jednom rekla kada sanjam loše da pokušavam da vrištim probudiću se sigurno. Naravno onda sam počela da vrsitim, toliko da sam probudila celu zgradu i da su me čuli i ljudi na ulici… Posle kada sam došla i ležala pored tebe pokušavala sam obe da probudim…
Mama izgleda da još uvek nisam uspela da se probudim, jer i dalje živim u ovom svetu gde nema tebe. I dalje je rupa u duši ista i dalje isto boli.
Volim te majčice moja i čekam da se vidimo jednog dana kada dođe moje vreme.
20.11.2021. Dan od kada više nista nije isto.”, napisala je Ljubica na Instagramu.

Godišnjica smrti Merime Njegomir obeležava se u krugu najbližih, a neutešna porodica svakog dana se priseća dive narodne muzike. Merima će živeti kroz njene pesme večno.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram