Goga Sekulić o skandalu
ISKRENA

June 22, 2022 09:00

By

Goga Sekulić iskreno o skandalu, otkrila ko je krivac: Bez uvrede, ali Milica je…

Goga Sekulić o skandalu zbog pesme Provereno

Pevačica Goga Sekulić bila je gošća na jednoj promociji u Beogradu i tom prilikom prokomentarisala svoje novopečene kolege koji su tek zagazili u svet estrade.

– Ako neko nema šta da radi, misli da je najlakše da bude pevač. To najbolje znamo po ovim rijaliti zvezdama. Da se neko ne uvredi, nažalost je tako. Ja sam 25 godinana sceni, meni se zavrti u glavi koliko sam uložila truda u karijeru, a sad se neko pojavi i kao pevač je – kazala je Goga, pa se osvrnula na skandal koji je centralna tema sveta šoubiza, a tiče se pesme “Provereno.”

Pročitajte: Kada shvatiš da se ništa nije promenilo – Goga Sekulić se odrekla ljubavi a sada ovako priča o bivšem

Foto: Ata Images

Sekulićeva nije želela da staje ni na čiju stranu, jer kako kaže, možda je krivac neko treći, a da se to još uvek ne zna.

– Ja sam dobra i sa Milicom i sa Anom. Pre 2 i po meseca se meni slično desilo. Moja pesma je skinuta za dva dana sa Jutjuba. Desilo se da sam ja saznala da je bio identičan tekst kod Seke Aleksić. Očigledno je došlo do nečega, mislim da su to autorska prava. Kad ljudi šalju tekstove i melodije, šalju na više strana – kaže pevačica i dodaje:

– Možda je Ana kupila pesmu pre pet godina, pa je Milica kupila, ali šta ako je pesma nastala pre pet godina. Moje demo snimke peva Suzana Dinić Branković. Zamislite procuri snimak kako ona peva. Nekome se sviđa jedna verzija nekome druga. Sve se to dešava. Ja bih volela da se ta autorska prava reše i da mi pevači ne plaćamo više pesme. Pesme koštaju i do 15.000 evra – priča Goga, pa otkrila da ona nije od onih pevačica koje je Pavlovićeva otpratila sa Instagrama:

Pročitajte: Čime je zaslužila da je ovako ponizi – Goga Sekulić izbezumljena zbog poteza bivše svekrve

Foto: Ata Images

– Milica mene prati i dalje na mrežema. Možda su saradnici trebali da kažu Milici da je već neko tu pesmu snimao. Nezgodno je stati na nečiju stranu, a ne znati šta je zapravo istina. To je njena pesma zvanično – zaključila je Goga rekavši da je po njenom mišljenju Milica zvanična vlasnica pesme…

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA IMAGES