Scandal

28 Avgusta, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Goga Sekulić: Svaka čast Dragani i Toniju, sačuvali su DECU od MEDIJA!”

Nakon što je Gogina pesma Balkan Baby preko noći osvojila publiku i postala veliki hit, mi smo je pitali otkud to da ona sarađuje sa poznatim nemačkim reperom PJ 86. Samo za SCANDAL! Goga najavljuje nove planove, ali priča i o iskustvu koje je nakon svih ovih godina stekla na estradi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

– Sa PJ 86 sam se slučajno i spontano upoznala u Cirihu preko zajedničkog prijatelja. On je imao želju da radi sa nekom popularnom pevačicom koju voli omladina, a nas tri smo bile u opticaju: Senidah ,Sandra Afrika i ja. I eto, nas dvoje smo se dogovorili vrlo brzo jer sam odmah tražila da čujem pesmu, kao i plan rada i tako je sve i ugovoreno i odrađeno sa uspehom.

Da li si očekivala da će to biti hit pesma?

– Pesmu su uradili Jala i Buba i baš je dobro prošla, čak mi je i stranci traže na nastupima. Spot je radila IDJ produkcija, a sa njima nikad nema greške. Meni je bilo dovoljno da vidim tim profesionalaca koji je radi i odmah sam osetila da je to to.

Ti imaš veliko iskustvo u poslu kojim se baviš, kada biraš pesme, da li unapred osećaš i znaš da je hit ili ipak i ti rizikuješ?

– Iskrena da budem, a da se niko ne naljuti… Dok sam sama birala pesme, uvek sam imala hitove, a kad god bih poslušala saradnike, nije to bilo to. Prosto, čovek mora da prati intuiciju, bar je to kod mene slučaj. Ja odlično znam šta publika od mene očekuje i tu nikad ne grešim, eventualno unesem neke novine da bih pratila trend, ali sam dosledna stilu po kom sam se proslavila. Trudim se da moja publika veruje u to što ja pevam.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Imala si pauzu zbog deteta i to je očekivano, ali ti ni inače nisi bila nametljiva, ali zato kad se pojaviš, uvek bude ono pravo. Kako ti je to polazilo za rukom sve ove godine?

– Pauza zbog sina je najlepša pauza u mom životu! To je pravo uživanje! Inače nisam od onih koji je pojavljuju i kad nemaju razloga za to. Kad imam novu pesmu ili album, gostujem u emisijama i dajem intervjue, ali biram proverene i kvalitetne medije. Ranije su se hitovi i skandali spontano dešavali. Za hit ti niko ne garantuje, a skandale ti pakuju jer su ljubomorni zbog hita. To tako ide, nažalost, uspehe niko ne prašta.

Da li smatraš da pojedini pevači preteruju sa masovnim objavljivanjem singlova?

– Mnogi preteruju sa pojavljivanjem u javnosti, ali ako oni misle da tako treba, to je njihova odluka. Nemam ništa protiv.

Deca tvojih kolega čim odrastu, eto ih po medijima, često bez osnova. Tvoj sin je mali, ali imaš li već stav o tome kako ćeš ga usmeriti kada bude u tim nekim godinama kad treba da prelomi čime će se baviti?

– Meni se to ne dopada, ali to ne može da se izbegne. Svakako, može da se utiče da se taj publicitet svede na minimum. Mi smo protivnici toga, moj Uroš posebno. Škola mora da bude na prvom mestu. Recimo, Dragana i Toni su odličan primer da deca mogu da se sklone iz medija. Svaka im čast. Što se tiče mog sina, nećemo mui nametati čime će se baviti. Sport svakako mora biti deo aktivnosti, videćemo da li rekreativno ili profi. Muzika je isto zanimljiva, ali mu ja to ne bih preporučila.

Kako tvoj Uroš reaguje na to, znamo da on ne voli da se eksponira? Ipak je on vrhunski sportista i sigurno bi voleo da mu sin krene njegovim stopama…

– Uroš ne voli medije, on je profesionalni sportista i uspešan je na svetskom i evropskom nivou. Samo se zbog sporta pojavljuje u medijima. Oboje bismo voleli da se Vasilij Andrej bavi sportom, ali još je mali. Nećemo ništa na silu, ima vremena.

Da li pratiš Zvezde Granda, kako ti se dopada to takmičenje?

– Slabo, u toku sam samo preko vesti sa portala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Da li smatraš da je današnjim početnicima lakše uz taj format nego tebi i tvojim kolegama koji ste se sami borili i krčili put do uspeha. Njima Popović sve servira na tacni, a njihovo je samo da pevaju…

– Definitivno je sada mnogo lakše nego u vreme kad sam ja bila na početku! To će vam svako reći od kolega, sigurna sam! U moje vreme su postojale samo velike zvezde, a mi koji smo se pojavili kao mlađi i opstali ovoliko, i danas smo za respekt.

Da li bi pristala da budeš član žirija kod Saleta?

– To je svakako zanimljivo, ali i zahtevno. Naravno, volela bih da vidim kako je!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Kako ti se čine JK, Marija, Bekuta, Đorđe David, Bosanac, Viki… Jesu li njihove rasprave u Zvezdama Granda prave ili ne?

– Svi su dobri i zanimljivi, dopada mi se jer su svi različiti. Što se svađa tiče, kod pojedinih mi deluju autentično i stvarno, ne verujem da ih nameštaju.

Tu su i rijaliti pevači i pevačice, Kija, Luna i još mnogo njih. Kako gledaš na taj momenat koji imamo nekoliko godina?

Lunu znam kad je bila devojčica! Slatka je, ima talenta, nasledila je od roditelja i može da se bavi muzikom. I Kija mi je slatka, ona je, čini mi se, bila stjuardesa, nije se pre bavila muzikom, ali ako je publika voli i traži, što da ne. Neka je. Obe su imale dobar marketing u rijalitiju i to treba da iskoriste.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goga Sekulić (@sekulicgoga)

Jesi li osetila sujetu na svojoj koži od kada si u vrhu estrade, kako se boriš protiv toga?

– Ne obraćam pažnju na to, osetila jesam, ali briga me dok me neko lično ne ugrozi, mada to ne bi smelo da se desi jer nikoga ne diram niti ugrožavam. Ne zalazim u tuđe živote i karijere.

I za kraj, kakvi su ti planovi za jesen? Možda veliki koncert ili pak drugo dete?

– Zbog situacije ne smem ništa da planiram, ali bih volela koncert u Beogradu, fanovi mi pišu o tome stalno, pa ćemo videti da pripremimo veliku žurku kad se sve ovo smiri. Daće Bog, a pesama i spotova će naravno takođe biti.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ